INA se uključila u “Mali svijet poslova”

INA – Industrija nafte d.d. aktivno se uključila u “Mali svijet poslova”, edukativno – zabavni event u organizaciji internetskog portala Posao. hr, koji je održan u subotu 17. prosinca, a bio je namijenjen djeci vrtićke i osnovnoškolske dobi. Cilj događaja bio je da se, kroz zabavni interaktivni program prilagođen njihovoj dobi, djecu upozna sa svijetom poslova i zanimanja kojima bi se u budućnosti mogli baviti.

Na “Malom svijetu poslova“ djeca su, kroz učenje, igru i zabavu, na zanimljiv i inovativan način dobila uvid u svijet odraslih. To je i bio cilj projekta, budući da se pravovremena informiranost smatra osnovnim preduvjetom za pravilan izbor budućeg zanimanja. Djeca su tako mogla saznati kako izgleda jedan radni dan pilota, vatrogasca, nutricionista, istraživača, turističkog animatora, prodavača, liječnika, DJ-ja i analitičara te koji su sve njihovi radni zadaci. INA je predstavila posao istraživača za naftom i plinom, odnosno naftnog inženjera, geologa i drugih stručnjaka u naftnoj industriji, te organizirala zabavni kviz u kojem je 10-ak mališana nagradila prigodnim poklonima.

INA, koja je posljednjih nekoliko godina osmislila i realizirala čitav niz aktivnosti i programa usmjerenih na učeničku i studentsku populaciju, na ovaj se način približila i onim najmlađima.Priloženi dokument