INA sponzor baletnog programa Riječkih ljetnih noći

  •  INA treću godinu za redom pružila podršku organizaciji festivala Riječke ljetne noći
  • 10. Riječke ljetne noći traju od 30. lipnja do 25. srpnja 2013.   
  • Pod Ininim sponzorstvom, u sklopu svečanog zatvaranja Riječkih ljetnih noći bit će izvedena plesna predstava „Shut up and dance“

Rijeka, 28. lipnja – INA- Industrija nafte, d.d., kroz sponzorstvo baletnog programa, treću godinu za redom pružila je podršku organizaciji festivala Riječke ljetne noći. Rečeno je to, među ostalim, na danas održanoj konferenciji za medije, na kojoj je najavljeno održavanje ovogodišnjeg 10. po redu Festivala u razdoblju od 30. lipnja do 25. srpnja  te predstavljen program i sponzori.

„Riječ je o festivalu koji je kroz proteklih devet godina održavanja svojom kvalitetom i značajem prerastao okvire lokalne sredine i izborio zapaženo mjesto na nacionalnoj razini. Nama je iznimno drago kada, svojom podrškom takvim kvalitetnim projektima, možemo pozitivno pridonijeti kvaliteti života u sredinama u kojima djelujemo i vjerujem da će i ovogodišnji festival publici ponuditi mnogo ugodnih umjetničkih trenutaka“ izjavila je na današnjoj konferenciji za medije Marina Burazer, direktorica Sektora korporativnih komunikacija Ine.

Konferenciji su još, među ostalima, prisustvovali Vojko Obersnel, gradonačelnik Grada Rijeke; Nada Matošević Orešković, intendantica riječkog HNK Ivana pl. Zajca; Ana Lučić, poslovna ravnateljica HNK Ivana pl. Zajca te ravnatelji umjetničkih grana HNK Ivana pl. Zajca: Damir Orlić, Laura Marchig, Saša Broz i  Ronald Savković.

Pod Ininim pokroviteljstvom, na svečanom zatvaranju Festivala 25. srpnja, bit će izvedena predstava „Shut up and dance“ u koreografiji i režiji Ronalda Savkovića, na glazbu Rene Beer.
Festival Riječke ljetne noći, pokrenut je 2004. godine te ove godine obilježava jubilarnu desetu obljetnicu. Tijekom ovogodišnjeg Festivala, Riječanima i njihovim gostima bit će ponuđeno 25 različitih programskih događanja dramske, glazbene i plesne produkcije. INA je sa zadovoljstvom prihvatila da, pokroviteljstvom nad baletnim programom festivala, pridonese kulturnoj i turističkoj ponudi Grada Rijeke, nastavljajući time dugogodišnju uspješnu suradnju s nacionalnom kazališnom  kućom Ivana pl. Zajca iz Rijeke.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. INA Grupa broji 13.854 zaposlenih. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 454 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR         
Avenija Većeslava Holjevca 10
10020 Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument