INA sponzor najboljeg hrvatskog vozača rallyja Juraja Šebalja

Rijeka, 3. svibnja 2018. – Danas je u Rijeci svečano najavljen početak sponzorske suradnje s najpoznatijim hrvatskim vozačem rallyja Jurajem Šebaljom. Gđa Marina Burazer, direktorica Korporativnih komunikacija, g. Erkki Ranta, direktor Rafinerije nafte Rijeka, te Juraj Šebalj i njegova „desna ruka“, suvozačica Maja Sabol, simbolično su potpisali rally vozilo, koje će on voziti u nadolazećim utrkama.

„Inina podrška sportu je neupitna – kao društveno odgovorna kompanija, od svog osnutka smo dokazano najbolji prijatelj i partner hrvatskog sporta, a osobito automobilizma. Drago nam je što smo uspostavili suradnju s Jurajem i vjerujem kako ćemo zajedno postići mnoge uspjehe. I ove će se godine Juraj natjecati u jednoj od najvažnijih i naprestižnijih auto utrka u Hrvatskoj – INA Delta Rallyju, te ćemo s nestrpljenjem iščekivati hoće li odnijeti i osmu pobjedu“, izjavila je Marina Burazer, direktorica Korporativnih komunikacija Ine.

Sponzorsku suradnju Ine i Juraja Šebalja komentirao je i direktor Rafinerije nafte Rijeka g. Erkki Ranta: „INA proizvodi visokokvalitetna benzinska i dizelska goriva, a posebno smo ponosni na naša nova goriva koja smo kupcima predstavili prošle godine: Class Plus, Arktik, ali i gorivo s čak 100 oktana. Jasno je da automobilizam i naftna industrija idu ruku pod ruku i drago nam je što možemo našim vrhunskim gorivima doprinijeti top izvedbi naših sportaša i adrenalinska uzbuđenja podići na još višu razinu.“

„Veselim se suradnji sa Inom. Ovo za mene nije početak, već nastavak suradnje. Uspješno smo surađivali prije desetak godina i dalje nastavljamo jakim tempom. INA u svojoj ponudi ima gorivo vrhunskih performansi s kojim ćemo pogoniti ovogodišnji Hyundai i20 R5.“, istaknuo je Juraj Šebalj, vozač rallyja i zahvalio Ini što ga je podržala.

Juraj Šebalj najtrofejniji je hrvatski vozač rallyja. Debitirao je 1996. godine, a od 2004. godine sa suvozačem Tonijem Klincem krenula je serija pobjeda i postolja na raznim rallyjima. Jedanaest puta bio je prvak Hrvatske u rallyju, a zaključno s 2016. godinom sedam je puta osvojio INA Delta Rally.

foto: Uroš Modlic

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 495 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument