INA Sportske igre mladih 2011. predstavljene u Sisku

Sisak, 10. svibnja 2011. – Na Ininoj benzinskoj postaji Sisak – Zagrebačka danas su prigodno obilježene Prijave na najveću sportsko – amatersku manifestaciju u Europi – INA Sportske igre mladih 2011. Ove godine djeca  se mogu prijaviti, osim putem telefona i web stranica, i putem ispunjavanja Prijavnica na određenom  broju Ininih benzinskih postaja diljem Hrvatske.

„INA Sportske igre mladih imaju veliki značaj, ne samo u Hrvatskoj, već i u regiji i izrazito mi je drago što okuplja tako veliki broj djece, tim više što je glavni cilj INA Sportskih igara mladih poticanje djece da nauče važnost sporta i zdravog života uopće“, kazao je Damir Butković, direktor Rafinerije nafte Sisak te naglasio  kako INA ima veliku ulogu u društvu i zajednici i kao takva ima i odgovornost prema njoj.

Tomislav Vukojević, direktor natjecanja INA Sportskih igara mladih, također je pozvao djecu i mlade da se priključe INA Sportskim igrama mladih: „Ove godine, zahvaljujući našem generalnom sponzoru Ini, imamo bogatiji program i obećavamo vam dobru zabavu i druženje,“ rekao je Vukojević naglašavajući kako je glavni cilj ove manifestacije djeci i mladima pružiti kvalitetan sadržaj tijekom ljeta pod motom „Završava škola, počinju Igre!“

Svoju potporu Igrama iskazali su i predstavnici Grada Siska Irma Matanović, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti i Marijan Kos iu Upravnog odjela za društvene djelatnost koji su pozvali djecu i mlade da sudjeluju na INA Sportskim igrama mladih i postanu dijelom najljepše sportske priče.

„Veliko hvala sponzoru Ini na ovoj akciji. Svaki roditelj danas želi da mu djeca sudjeluju u sportskim aktivnostima i da kroz sport njeguju prijateljstva“, izjavila je Irma Matanović.  Rukometaši RK „Siscia“  Marko Kobetić, Nikola Džono, Luka Butorac i Daniel Palajić proveli su dan u druženju i igri s djecom OŠ „22. lipnja Sisak“, pokazujući svoje vještine u cage ballu, street ballu, graničaru i drugim sportovima.

INA Sportske igre mladih pod motom „Živimo život bez droge jer droga uzima život“ daju izuzetno snažnu poruku i potiču djecu da svoje slobodno vrijeme ispune kvalitetnim sadržajem. Prijave traju do 15. lipnja. Djeca i mladi od 7 do 18 godina mogu se prijaviti putem Facebook stranice http://www.facebook.com/sportske.igre.mladih,  na brojeve telefona 021/541-454 i 021/541-455 kao i na određenim Ininim benzinskim postajama: Sisak-Zagrebačka, Čakovec-Zrinsko-Frankopanska, Zagreb-Špansko, Zagreb-Dubrava, Zagreb-Zagrebačka cesta-istok, Velika Gorica – Ljudevita Posavskog bb, Koprivnica – Kolodvorska.
Sportske igre mladih su sportska druženja djece osnovnih i srednjih škola koja tijekom školskih praznika, odnosno ljetnih mjeseci mogu sudjelovati u natjecanjima u deset sportova: badminton, graničar, mali nogomet, odbojka, odbojka na pijesku, rukomet, šah, stolni tenis, tenis i ulična košarka.Priloženi dokument