INA Sportske igre mladih 2011. predstavljene u Zagrebu

Zagreb, 06. svibnja 2011.– Na Ininoj benzinskoj postaji Zagreb – Špansko danas su prigodno obilježene Prijave na najveću sportsko – amatersku manifestaciju za djecu u Europi – INA Sportske igre mladih 2011. Ove godine djeca  se mogu prijaviti, osim putem telefona i web stranica,  i putem ispunjavanja Prijavnica na određenom  broju Ininih benzinskih postaja diljem Hrvatske.  „INA Sportske igre mladih imaju veliki značaj, ne samo u Hrvatskoj, već i u regiji i izrazito mi je drago što okuplja tako veliki broj djece, tim više što je glavni cilj INA Sportskih igara mladih poticanje djece da nauče važnost sporta i zdravog života uopće.

Događaju su prisustvovali Vjekoslav Ivandija, Inin direktor Regije Zagreb, Tomislav Vukojević, direktor natjecanja INA Sportskih igara mladih, Davor Jelavić, predsjednik košarkaškog kluba“Zagreb CO“ te košarkaši kluba  „Zagreb Croatia Ante Mašić,  Petar Babić,  Gregory Alexandar Renfroe i Luka Žorić koji su svoje znanje pokazali u street ballu zajedno s djecom Osnovne škole „Borovje“.
„INA Sportske igre mladih je lijepa akcija kojoj smo se rado odazvali jer mi kao sportaši rado promoviramo projekte koji imaju za cilj potaknuti djecu da se bave sportom, a INA Sportske igre mladih su upravo takav projekt. INA je oduvijek podupirala sport i naš košarkaški klub, čini to i dalje i zato je naš klub jedan od najboljih u Zagrebu, rekao je Davor Jelavić, predsjednik KK Zagreb CO.

Vjekoslav Ivandija, Inin direktor Regije Zagreb u ime Ine zaželio je djeci mnogo uspjeha  na predstojećem natjecanju:   „Upravo stoga što je ovaj projekt osmišljen zbog djece i za djecu iznimno mi je drago što mu je upravo INA dala podršku kao društveno odgovorna kompanija. INA ima veliku ulogu u društvu i zajednici i kao takva ima i odgovornost prema njoj. Naročito kada se radi o našim najmlađima“

Tomislav Vukojević, direktor natjecanja INA Sportskih igara mladih, također je pozvao djecu i mlade da se priključe INA Sportskim igrama mladih: „Ove godine, zahvaljujući našem generalnom sponzoru Ini, imamo bogatiji program i obećavamo vam dobru zabavu i druženje,“ rekao je Vukojević naglašavajući kako je glavni cilj ove manifestacije djeci i mladima pružiti kvalitetan sadržaj tijekom ljeta pod motom „Završava škola, počinju Igre!“
Svoju potporu Igrama iskazali su i košarkaši KK „Zagreb CO“ koji su pozvali djecu i mlade da sudjeluju na INA Sportskim igrama mladih i postanu dijelom najljepše sportske priče.

INA Sportske igre mladih pod motom „Živimo život bez droge jer droga uzima život“ daju izuzetno snažnu poruku i potiču djecu da svoje slobodno vrijeme ispune kvalitetnim sadržajem. Prijave traju do 15. lipnja. Djeca i mladi od 7 do 18 godina mogu se prijaviti putem web stranice www.igremladih.org, Facebook www.facebook.com/sportske.igre.mladih,  na brojeve telefona 021/541-454 i 021/541-455 kao i na određenim Ininim benzinskim postajama: Sisak-Zagrebačka, Čakovec-Zrinsko-Frankopanska, Zagreb-Špansko, Zagreb-Dubrava, Zagreb-Zagrebačka cesta-istok, Velika Gorica – Ljudevita Posavskog bb, Koprivnica – Kolodvorska.

Sportske igre mladih su sportska druženja djece osnovnih i srednjih škola koja tijekom školskih praznika, odnosno ljetnih mjeseci mogu sudjelovati u natjecanjima u deset sportova: badminton, graničar, mali nogomet, odbojka, odbojka na pijesku, rukomet, šah, stolni tenis, tenis i ulična košarka.Priloženi dokument