INA sudjelovala na sedmom Student Future Day-u

INA- Industrija nafte, d.d. sudjelovala je jučer na sedmom Student Future Day-u, koji se tradicionalno održava u organizaciji Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta (ZŠEM). Ovaj događaj, koji okuplja veliki broj studenata i predstavnika vodećih hrvatskih kompanija, služi kao platforma za povezivanje mladih stručnjaka i potencijalnih poslodavaca, a studenti su i ove godine iskazali značajan interes za zapošljavanje i odrađivanje prakse u Ini. Predstavnici Ine, stoga su im ponudili detaljne odgovore na brojna pitanja i objasnili poslovne procese u kompaniji te na promotivnom štandu kompanije predstavili različite projekte usmjerene na mladu populaciju i studente, kao što je Growww program zapošljavanja pripravnika, međunarodno on-line natjecanje Freshhh, natječaj NajMentor/ica te mogućnosti dobivanja stipendija i prakse.

Također, predstavnici Ine sudjelovali su na stručnom dijelu događanja, okruglom stolu na temu „Prakse ljudskih potencijala i očekivanja od potencijalnih kandidata“. Doprinos predstavnika Ine raspravi  bio je značajan jer je INA, kao jedna od vodećih kompanija u hrvatskom gospodarstvu s golemim akumuliranim znanjima i tržišnim iskustvom, prepoznata kao idealna okolina za razvoj svih potencijala zaposlenika. Spoznaja da su ljudi neiscrpni razvojni resurs rezultirala je uspjehom Ine koji se temelji se na obrazovanom, kreativnom i inovativnom kadru, a za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima kompanija je nagrađena i Certifikatom Poslodavac Partner.

Ovogodišnje sudjelovanje na Student Future Day-u, predstavlja još jedan korak u Ininoj inicijativi približavanja studentskoj populaciji i otvaranju novih mogućnosti za njihovo uključivanje na tržište rada. Trud kompanije prepoznali su i sami studenti te je tako INA i ove godine ponosni nositelj  nagrade  Zlatni indeks u čak šest kategorija.Priloženi dokument