INA sudjelovala na Student Future Day-u

  • INA sudjelovala je  na devetom SFD-u
  • Inini predstavnici studentima predstavili različite Inine projekte usmjerene na mladu populaciju i studente

Zagreb, 10. travnja- INA je jučer sudjelovala je danas na devetom Student Future Day, događanju koje se tradicionalno održava u organizaciji Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta (ZŠEM). SFD je ponovno uspio okupiti veliki broj studenata i predstavnika vodećih hrvatskih kompanija te poslužiti kao platforma za povezivanje mladih stručnjaka i potencijalnih poslodavaca.

Predstavnici Ine iskoristili su ovu priliku da studentima predstave različite Inine projekte usmjerene na mladu populaciju i studente, dok su studenti i ove godine iskazali značajan interes za zapošljavanje i odrađivanje prakse u Ini.

Također, predstavnici Ine sudjelovali su na stručnom dijelu događanja, okruglom stolu na temu „Mladi na tržištu rada“. Sudionici su raspravljali o odgovornostima i očekivanjima na prvom radnom mjestu, selekcijskom postupku pri odabiru zaposlenika; što kandidat može učiniti da se istakne među svojim konkurentima, kvaliteti studija, i ostalim pitanjima s kojima se susreću mladi koji traže prvi posao, ali i kompanije koje ih zapošljavaju.

Inina predanost razvoju potencijala svojih zaposlenika i inicijative usmjerene na privlačenju najkvalitetnijih kadrova potvrđena je Certifikatom Poslodavac Partner koji je Ini dodijeljen za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Inin inovativni i sveobuhvatni pristup upravljanju ljudskim resursima prepoznat je i među studentima koji su Inu i ove godine nagradili Zlatnim indeksom u čak tri kategorije.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. INA Grupa broji 13.460 zaposlenih. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 444 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR
Avenija Većeslava Holjevca 10
10020 Zagreb
Tel:  01 6450 552
Fax: 01 6452 406
@: pr@ina.hr
Priloženi dokument