INA sudjelovala na Virtualnom danu karijera i znanja

Zagreb, 18. listopada – INA – Industrija nafte, d.d. i ove je godine sudjelovala na regionalnom sajmu zapošljavanja „Virtualni dan karijera i znanja“ koji se održavao od 10. do 17. listopada na internetskoj adresi www.DanKarijera.com, a u organizaciji portala MojPosao te vodećih portala za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini (Posao.ba) i Srbiji (Infostud.com).

U sedam dana održavanja sajma posjetiteljima su se predstavili neki od najpoželjnijih poslodavaca iz regije kao i edukativne ustanove koje su detaljno predstavile svoje programe profesionalnog usavršavanja. Posjetitelji Ininog virtualnog štanda mogli su jednostavno i brzo saznati više informacija o Ini, putem chata razgovarati s predstavnicima Ine, pročitati iskustva Ininih zaposlenika te sudjelovati u anketi. Štand je zabilježio više od 10 tisuća posjetitelja, a rezultati provedene ankete pokazali su kako je 73 posto ispitanika ocijenilo Inu kao poslodavca prvog izbora. Pored toga, 79 posto ispitanika smatra da je Ina tvrtka koja pruža mogućnost obrazovanja i napredovanja.

INA se u Virtualni dan karijera i znanja uključila kao poslodavac koji se želi približiti mladim talentiranim ljudima koji su kompaniju prepoznali kao poslodavca prvog izbora koji im pruža mogućnosti u napredovanju, daljnjoj edukaciji i profesionalnom razvoju. Na sajmu su posebno promovirani programi Growww i Freshhh koji su se u Ini počeli provoditi tijekom 2010., a usmjereni su na zapošljavanje i razvoj mladih talenata, a ove godine, INA je putem Growww programa zaposlila 129 pripravnika. S obzirom na to da je Virtualni dan karijera po treći put imao predznak regionalnog, INA se pozicionirala ne samo kao poželjan poslodavac u hrvatskim okvirima već i u regiji.Priloženi dokument