INA sudjeluje na Virtualnom sajmu karijera

  • I ove godine INA se predstavlja na Virtualnom sajmu karijera
  • Na Ininom štandu posjetitelji mogu brzo saznati potrebne informacije o kompaniji i uvjeriti se zašto je INA jedan od najpoželjnijih poslodavaca

Zagreb, 16. listopada 2013. – INA i ove godine sudjeluje na četvrtom regionalnom sajmu zapošljavanja „Virtualni dani karijera i znanja“ koji se održava od  16. do 23. listopada na internetskoj adresi www.DanKarijera.com, a u organizaciji portala MojPosao te vodećih portala za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini (Posao.ba) i Srbiji (Infostud.com).

U sedam dana održavanja sajma posjetiteljima će se predstaviti najpoželjniji poslodavci iz regije kao i edukativne ustanove koje predstavljaju svoje programe profesionalnog usavršavanja. Posjetitelji Ininog virtualnog štanda imaju priliku jednostavno i brzo saznati više informacija o Ini, putem chata razgovarati s predstavnicima Ine, pročitati iskustva Ininih zaposlenika te sudjelovati u anketi. Vodeći se prošlogodišnjim iskustvima, kada je Inin štand zabilježio više od 10 tisuća posjetitelja, uvjereni smo kako će štand i ove godine zabilježiti sličan uspjeh. Pozivamo vas da posjetite Inin virtualni štand ovdje.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 454 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10
10020 Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument