INA uručila donaciju braniteljskim udrugama

Na prigodnoj svečanosti održanoj danas, INA-Industrija nafte, d.d. uručila je donaciju trima braniteljskim udrugama koje djeluju u Ini – Udruzi dobrovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske – Zajednica Klubova INAUdruzi branitelja Domovinskog rata INA – Naftaplin KVIN i Klubu veterana Domovinskog rata INA Rijeka. Donaciju je predsjedniku Udruge dobrovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske – Zajednica Klubova INA Miljenku Balašku uručila Zdravka Demeter Bubalo, direktorica Inina Sektora upravljanja ljudskim resursima.

„U skladu s Ininim smjernicama vezanima uz socijalnu osjetljivost, i ove smo godine odlučili podržati rad braniteljskih udruga koje djeluju u Ini, jer oni kao specifična skupina, koja uključuje veliki broj naših kolega, zaslužuju posebnu pozornost.“, rekla je tom prigodom Zdravka Demeter Bubalo. Dodala je kako Ina na svim poljima svoga djelovanja nastoji biti društveno odgovorna kompanija, što se manifestira kroz neizostavnu podršku brojnim projektima od lokalnog i općeg značaja, te kroz programe zaštite zdravlja i okoliša i inzistiranju na ponašanju i poslovanju sukladno pozitivnim etičkim principima. „Društveno odgovorno poslovanje mora uključiti i brigu za zaposlenike i njihov društveni i poslovni razvoj jer su zaposlenici izvor iz kojeg Ina crpi svoju snagu i temelji prošle, sadašnje i buduće uspjehe“, rekla je Demeter Bubalo.

Zahvaljujući se u ime Udruga na donaciji, Miljenko Balaško je rekao: „Drago mi je da je INA i ove godine podržala naš rad jer nam je ova značajna donacija od iznimne važnosti. Unaprijediti će naš rad te nam omogućiti nastavak provođenja vrijednih projekata, koji su u prethodnom razdoblju potvrdili svoju važnost i korisnost za branitelje – Inine zaposlenike, ali i kompaniju u cjelini.“Priloženi dokument