INA uručila donaciju dubrovačkom domu za nezbrinutu djecu Maslina

Dubrovnik, 05. rujna – INA – Industrija nafte, d.d. priključila se humanitarnom projektu, organiziranom u sklopu Julian Rachlin& Friends Festivala, te domu za nezbrinutu djecu Maslina iz Dubrovnika uručila donaciju u visini od 50 000 kuna. Navedenim sredstvima štićenicima Doma trajno će biti omogućeno korištenje nogometnog terena s umjetnom travom.

Tijekom jučerašnjeg odigravanja nogometne utakmice svjetskih nogometnih zvijezda „UNICEF Soccer Gala“ na spomenutom nogometnom igralištu u Dubrovniku, također organizirane u sklopu ranije spomenute akcije, donaciju je Denisu Sariću, zamjeniku ravnateljice dječjeg doma Maslina, uručio Tomislav Thür, Inin izvršni direktor za korporativne procese.

„INA je sa zadovoljstvom prihvatila poziv da se aktivno uključi u ovaj humanitarni projekt. Kao društveno odgovorna kompanija nastojimo u što većoj mjeri, kroz sponzorstva i donacije, dati pozitivan doprinos zajednici, a vrijednost ove akcije smo odmah prepoznali. Jako mi je drago što smo pridonijeli sretnijem odrastanju djece iz dubrovačkog doma Maslina i vjerujem da će jako uživati u sportskim aktivnostima“, izjavio je tom prilikom Thür.

INA – Industrija nafte, d.d., u vidu donacija i sponzorstava dragocjenih za ukupnu kvalitetu života i razvoj društva, pruža podršku brojnim udrugama, institucijama, ustanovama,  klubovima i savezima  kroz humanitarne, kulturne, edukacijske, sportske, ekološke, zdravstvene i znanstvene projekte. Svoj program donacija usmjerila je na dobrobit djece i mladeži te osoba s posebnim potrebama te je ostvarila dugogodišnji partnerski odnos s nizom institucija i udruga koje o njima skrbe, među kojima se izdvajaju udruga SOS Dječje selo Hrvatska te zagrebački Centar za autizam.

Priloženi dokument