INA uručila donaciju Specijalnoj bolnici Gornja Bistra

Zagreb, 30. studenog 2017. – Inina donacija u iznosu od 50.000 kuna koju je dr. med. spec. Renatu Mittermayeru, ravnatelju bolnice, uručio g. Davor Mayer, član Uprave Ine, omogućit će Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra podizanje razine zdravstvene skrbi i njege pacijenata. Djecu su razveselili i glumci Kazališta Tvornica lutaka i Crveni nosovi klaunovidoktori koji su im u posjet u bolnicu stigli s prigodnim poklonima.

G. Davor Mayer tom je prilikom izjavio: „Mališani koji borave i liječe se u bolnici Gornja Bistra hrabro se nose s ozbiljnim bolestima, a INA s još jednom uključila donacijom kako bismo pomogli bolnici da terapija i skrb koju im ovdje pružaju bude što kvalitetnija. Nakon KBC-a Zagreb i Rijeka te sisačke Opće bolnice, ovo je četvrta u nizu od sedam donacija koje smo pripremili za bolnice diljem Hrvatske.“

„INA je naš višegodišnji partner i donator te nam je iznimno drago što je, kao društveno odgovorna kompanija, i ove godine prepoznala naš rad i zalaganje. Sigurni smo kako će donirani iznos, uz pružanje maksimalne zdravstvene skrbi i njege, ujedno malim pacijentima olakšati boravak u našoj Ustanovi s obzirom na to da je ona za većinu njih njihov jedini dom“, izjavo je dr. med. spec. Renato Mittermayer, Ravnatelj Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra.

Bolnička ustanova u Gornjoj Bistri brine se i skrbi za djecu s najtežim oblicima kroničnih bolesti. Trenutačno je u bolnici smješteno više od 100 najmlađih bolesnika s najsloženijim zdravstvenim problemima.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 494 benzinske postaje u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument