INA uručila donaciju Zajednici Udruga hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Primorsko-goranske županije

Rijeka, 18. travnja 2011. – INA – Industrija nafte, d.d. donirala je danas u prostorijama Udruge hrvatskih vojnih invalida domovinskog rata Primorsko – goranske županije Zajednici Udruga hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Primorsko – goranske županije sredstva za nabavu klima uređaja. Donaciju je Zlatku Uremoviću, predsjedniku Zajednice Udruga hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Primorsko-goranske županije uručio Ivan Krešić, član Uprave Ine.

Tom prilikom Ivan Krešić je istaknuo kako INA uvijek nastoji odgovoriti na potrebe lokalne zajednice u kojoj djeluje, odnosno pridonijeti poboljšanju kvalitete života u njoj, bilo da je riječ o zajednici u cjelini ili pojedinim njezinim dijelovima. „Kada u nekoj sredini djelujete preko 120 godina, kao što je slučaj s Inom u Rijeci, onda su te veze još čvršće i sveprisutne, a svijest o potrebama lokalne sredine izrazito razvijena“, dodao je.
Uručenju donacije prisustvovali su i Igor Šepić, direktor Sektora Rafinerije nafte Rijeka, Maja Pudić- Šarar, voditeljica Službe za socijalnu skrb Grada Rijeke i Zlatko Nekić, rukovoditelj proizvodnje Mlaka.

INA se u svojim sponzorsko-donacijskim aktivnostima prvenstveno rukovodi kriterijem visokog stupnja korisnosti projekata za širu zajednicu i potrebe društva te nastoji pružiti pomoć i podršku djeci i mladima, osobama s posebnim potrebama, znanstvenim, inovativnim i kulturnim projektima, projektima koji doprinose zaštiti i unapređenju zdravlja i okoliša, sportskim amaterima i profesionalcima te projektima važnim za lokalne zajednice u kojima djeluje.Priloženi dokument