INA uručila nagrade pobjednicima CSC-a

Zagreb, 17. svibnja– Danas je održana završna Case Study Competition ceremonija u sklopu koje su uručene nagrade pobjedničkim timovima s najboljim poslovnim rješenjima. Naime, svaka od 15 kompanija koja je sudjelovala u ovogodišnjem CSC tijekom natjecanja predstavila je svoj poslovni slučaj studentima te su zatim ocijenili pristigla rješenja i odabrali po tri pobjednička tima. INA je studentima predstavila poslovni slučaj  pod nazivom „INA Klub volontera kao oblik društveno odgovornog poslovanja kompanije“ unutar kojeg su natjecatelji imali zadatak osmisliti akcije i djelovanje INA Kluba volontera na godišnjoj razini te načine eksterne i interne komunikacije i promocije Kluba, kao i načine poticanja angažiranosti volontera.

Prvo mjesto i nagradu od 10.000 kuna osvojio je tim u sastavu Mihovil Staroveški, Petra Bakija, David Skala i Tomislav Stepić. Tim je zaslužio pobjedu radi odlične razrade teme u sklopu koje su predložili 6 volonterskih akcija koje bi se provele na godišnjoj razini, a s posebnim naglaskom na zaštitu okoliša. Također, ponudili su veoma kreativan prijedlog implementacije interne komunikacije kako bi se što veći broj zaposlenika motivirao da sudjeluje u volonterskim akcijama, a sve u okviru zadanog budžeta.

Drugo mjesto i nagradu u iznosu od 4.000 kuna osvojili su Lucija Rom, Mateja Rešetar, Filip Krunić i Petra Rešetar, dok je treće mjesto i nagrada od 2.000 kuna pripalo timu u sastavu Amalia  Majsec, Jana Lukašević i Luka Malivuk. Također, posebno priznanje dodijeljeno je timu Danijel  Dadovic i Ljiljana Brkic zbog velikog broja kreativnih i zanimljivih ideja koje su ponudili u sklopu svoje prezentacije, a posebno priznanje za trud i profesionalan pristup zadatku otišlo je timu u sastavu Ana Lovrinović, Armen  Tatarević, Senida Kekeš i Emir Bidžević.

CSC je najveće studentsko natjecanje ove vrste u Republici Hrvatskoj koje se održava deveti put zaredom, a ukupni nagradni fond iznosio je 240.000 kuna. Održava se u organizaciji CSC tima, koji je dio studentske udruge eSTUDENT. Očekivano, veliki broj studenata se odazvao natjecanju, pogotovo imajući na umu da je CSC ove godine imao regionalni karakter.Priloženi dokument