INA uručila vrijedne nagrade sretnim dobitnicima

  • Glavnu nagradu, automobil KIA New Sportage, osvojila je sretna dobitnica iz Kutine, dok je jedan od 12 pametnih telefona Samsung Galaxy S7 ostao u Zagrebu
  • U prvom kolu nagradne igre podijelili smo putovanje u Pariz na utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije, kao i ulaznice za utakmice te Samsung televizore

Zagreb, 20. srpnja 2016. – Tijekom dva i pol mjeseca koliko je trajala Inina nagradna igra „Probudi navijača u sebi“ Inini kupci vrijedno su slali SMS-ove i pratili hrvatsku nogometnu reprezentaciju, a danas je INA je svečano uručila vrijedne nagrade sretnim dobitnicima drugog kola.

Glavnu nagradu, automobil KIA New Sportage, osvojila je Mirela Gobac iz Kutine. Sretnoj dobitnici ključeve atraktivnog automobila svečano je uručio Darko Markotić, Izvršni direktor SD Trgovina na malo. „INA cijeni vjernost i smatra da ju je uvijek potrebno nagraditi. Zbog toga često priređujemo nagradne igre i natječaje kako bismo zahvalili kupcima što kupuju na Ini. Hvala i Kiji i Samsungu, našim partnerima u ovoj nagradnoj igri uz čiju smo pomoć osigurali atraktivne nagrade.“, izjavio je tom prilikom g. Markotić.

Jedan od 12 novih pametnih telefona Samsung Galaxy S7 uručen je g. Zdenku Mahmutoviću iz Zagreba, dok smo u prvom kolu nagradne igre podijelili tri putovanja u Pariz na utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije, 10 puta po dvije ulaznice za utakmice te šest Samsung televizora.

Nagradna igra održavala se u dva kola od 20. travnja do 10. srpnja, a u njoj su u velikom broju sudjelovali Inini kupci koji su SMS porukom slali kodove svojih računa većih od 200 kuna. Izvlačenje dobitnika drugog kola održalo se 13. srpnja 2016. u Upravnoj zgradi kompanije na adresi Av. Većeslava Holjevca 10.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 437 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hr

Foto: Petar Glebov/PixsellPriloženi dokument