INA uručila vrijedne nagrade svojim kupcima

  • Atraktivni BMW Mini Cooper osvojio je Inin kupac iz Kutjeva, vrijedan skuter marke BMW otišao kupcu iz Velike Gorice
  • Uručene i druge atraktivne nagrade, 5 satova Garmin Fenix te 10 navigacijskih uređaja Garmin Nuvi 

Zagreb, 13. studenog 2015.– INA je svečano uručila vrijedne i atraktivne nagrade sretnim dobitnicima SMS nagradne igre „INA dokazano najbolja“ te time razbila mit o petku 13. kao nesretnom danu. 

Vjerni Inin kupac Krešo Posedi točio je na INI i osvojio Mini, odnosno postao je  dobitnik glavne nagrade, BMW-a Mini Cooper, u nagradnoj igri „INA dokazano najbolja“. Sretnom dobitniku ključeve atraktivnog automobila svečano je na benzinskoj postaji Držićeva – Zagreb – Autobusni kolodvor uručio Darko Markotić, Izvršni direktor SD Trgovine na malo te je tom prilikom izjavio: „Ponosni smo što smo se s ovako vrijednim i atraktivnim nagradama mogli odužiti Ininim vjernim kupcima. Naravno, zahvala za to ide i našim partnerima u ovoj nagradnoj igri BMW-u i Garminu. Zajedno smo još jednom dokazali da se na Ininim maloprodajnim mjestima isplati kupovati, ne samo zbog najboljeg goriva, raznolike ponude roba široke potrošnje i ostalih usluga koje nudimo, već i vjernosti koju INA nagrađuje.

Ključeve vrijednog skutera BMW C 600 Sport preuzeo je sretni dobitnik Miran Hadži-Veljković iz Velike Gorice. INA je nagradila još 15 vjernih kupaca i to s 5 satova Garmin Fenix te 10 navigacijskih uređaja Garmin Nuvi.

Nagradna igra koja se održavala između 1. rujna i 31. listopada 2015. bila je jedna od najuspješnijih koje je kompanija organizirala. U njoj su u velikom broju sudjelovali Inini kupci koji su SMS porukom slali kodove svojih računa većih od 200 kuna. Vrijednim i atraktivnim nagradama INA se kao vodeća kompanija u naftnom poslovanju u Hrvatskoj, s najbrojnijom i najmodernijom maloprodajnom mrežom, nastojala zahvaliti za vjernost svojim kupcima. Izvlačenje dobitnika održalo se 4. studenog u Upravnoj zgradi kompanije na adresi Avenija Većeslava Holjevca 10.

Dobitnicima čestitke, a svim ostalim Ininim vjernim kupcima želimo više sreće drugi puta.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 438 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument