INA uručila vrijedne nagrade za vjerne kupce

Zagreb, 20. prosinca 2019. – Na Ininom maloprodajnom mjestu Miramarska u Zagrebu održano je svečano uručenje glavnih nagrada sretnim dobitnicima SMS nagradne igre „55 nagrada za 55 godina“, najveće Inine nagradne igre do sad, kojom je kompanija ujedno obilježila 55 godina uspješnog poslovanja.  

Damir Patrun, sretni dobitnik glavne nagrade, automobila BMW X5 xDrive30d s M sportskim paketom opreme, redovito toči gorivo na Ini i sudjeluje u nagradnim igrama, no ovo je prvi put da mu se osmjehnula sreća. Ključeve vrijednog BMW-a svečano mu je uručio Vlatko Dujanić, v. d. operativnog direktora Usluga kupcima i maloprodaje, koji je tom prilikom izjavio: „INA ove godine obilježava svoj 55. rođendan te smo tom prilikom željeli svoje vjerne kupce nagraditi još brojnijim i vrjednijim nagradama. Za njih čak 55 Božić je ove godine malo uranio te smo im pokazali da se vjernost isplati. Na našim maloprodajnim mjestima zbilja možete obaviti sve: natočiti izvrsna goriva Class Plus ili zimski Arktik, obaviti kupnju, popiti izvrsnu kavu, ali i osvojiti uistinu privlačne nagrade.“

Osim atraktivnog automobila u Miramarskoj su uručene i ostale vrijedne nagrade pa je tako ključeve motora BMW R 1250 R preuzeo Vladimir Mandić. U sklopu ove nagrade igre INA je razveselila još tri sretnika mobilnim telefonom iPhone-a XS MAX 64 GB te čak 50 sretnika INA karticama u pojedinačnoj vrijednosti od tisuću kuna.

Nagradna igra „55 nagrada za 55 godina“ trajala je od 16. rujna do 15. prosinca 2019. te su u njoj u velikom broju sudjelovali Inini kupci koji su SMS porukom slali kodove svojih računa u vrijednosti od 250 kuna ili više. Izvlačenje dobitnika održano je 18. prosinca u Upravnoj zgradi kompanije na adresi Avenija Većeslava Holjevca 10 u Zagrebu.

O INA Grupi 
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od više od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i u susjednim zemljama. INA Grupa članica je MOL Grupe.

PR             
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument