INA za svoje kupce još jednom organizirala druženje s glumcima Larinog izbora na moderniziranoj BP Sesvetski Kraljevec

Zagreb, 17. listopada- U sklopu pokroviteljstva druge sezone serije „Larin izbor“, INA – Industrija nafte, d.d. organizirala je jučer za svoje kupce druženje s glavnim glumcima serije koje je održano na novouređenoj benzinskoj postaji Sesvetski Kraljevec. Među prisutnim glumcima bili su Doris Pinčić, Ivan Herceg, Filip Juričić, Stefan Kapičić, Ecija Ojdanić, Jagoda Kumrić i Dino Rogić, koji su zajedno s posjetiteljima sudjelovali u zabavnim igrama poput pogađanja kraja još neprikazanih scena iz serije i brojnim drugim iznenađenjima.

Posjetiteljima se prethodno obratio g. Vjekoslav Ivandija, Direktor regije Zagreb SD Trgovine na malo, naglasivši zadovoljstvo suradnjom s projektom Larin izbor te se zahvalio glumačkoj postavi serije, kao i posjetiteljima koji su se u velikom broju odazvali pozivu na druženje. „Zadovoljstvo mi je biti večeras na novouređenoj postaji Sesvetski Kraljevec i uživati u druženju s glavnim junacima naše najpoznatije domaće serije. Suradnja Ine i Larinog izbora započela je ljetos podrškom filmu „Izgubljeni princ“, a modernizacija naše postaje ujedno je i povod za obilježavanje nastavka suradnje kroz drugu sezonu serije,“ rekao je g. Ivandija.

Serija „Larin izbor“ lansirana je u rujnu 2011. te je ubrzo postala najgledanija domaća serija i jedina hrvatska serija emitirana u 20 zemalja u regiji te zemljama Bliskog istoka. Emitiranje druge sezone započela je ovu jesen, a podržavanjem ovakvih projekata INA još jednom dokazuje kako je kompanija koja prati interese svojih kupaca.Priloženi dokument