INA za svoje kupce organizirala druženje s glumcima Larinog izbora

Zagreb, 12. srpnja – U sklopu pokroviteljstva filma „Larin izbor – Izgubljeni princ“ i druge sezone serije „Larin izbor“, INA – Industrija nafte, d.d. organizirala je jučer za svoje kupce druženje s glavnim glumcima serije i filma koje je održano na benzinskoj postaji Zagreb- Miramarska s početkom u 20 sati. Među prisutnim glumcima bili su Doris Pinčić, Filip Juričić i Stefan Kapičić, a prvih 50 pristiglih obožavatelja imali su priliku sudjelovati u mini kvizu kojeg je vodio Dorijan Elezović i fotografirati se sa svojim omiljenim glumcima te osvojiti kino ulaznice za film „Larin izbor- Izgubljeni princ“.

Posjetiteljima se prethodno obratila Gordana Stipić,  direktorica Službe marketinga Ine, naglasivši zadovoljstvo suradnjom s Larinim izborom te se zahvalila postavi serije, kao i posjetiteljima koji su se odazvali pozivu na druženje. „Zadovoljstvo mi je biti ovdje večeras i uživati u ugodnom druženju s glavnim junacima ove najpoznatije domaće serije, a sada i filma. U Ini smo sretni što smo bili u mogućnosti podržati ovaj projekt, koji uživa veliku popularnost, ne samo u Hrvatskoj, nego i u regiji“, dodala je.

Dugometražni film „Larin izbor – Izgubljeni princ“ s prikazivanjem u kinima započeo je 28. lipnja, od kada ruši rekorde gledanosti domaćeg filmskog naslova te ga je zaključno s jučerašnjim danom pogledalo čak 35.884 gledatelja.  Serija „Larin izbor“ lansirana je u  rujnu 2011. te je ubrzo postala najgledanija domaća serija i jedina hrvatska serija emitirana u 20 zemalja u regiji te zemljama Bliskog istoka. Emitiranje druge sezone započinje u jesen 2012. Podržavanjem ovakvih projekata INA još jednom dokazuje kako je kompanija koja prati interese svojih kupaca.

Priloženi dokument