INA započela blagdansko darivanje svojih kupaca BMW-om

  • Atraktivni BMW 318i 3UMPH M-8E31 osvojio je Inin kupac iz Ogulina
  • Uručene i druge atraktivne nagrade: pet sportskih satova Garmin Fenix 5 Sapphire i 10 INA A kartica u vrijednosti 5.000,00 kn.

Zagreb, 13. prosinca 2017.– INA je svečano uručila glavnu nagradu sretnom dobitniku SMS nagradne igre koja je provedena povodom promocije novog visokokvalitetnog goriva Class Plus te na taj način započela blagdansko darivanje svojih kupaca.  

Inin kupac Igor Cindrić točio je gorivo na Ini i  postao  dobitnik glavne nagrade, BMW-a, u nagradnoj igri povodom promocije novog goriva Class Plus koje je odgovor kompanije na sve strože tehničke zahtjeve europskih direktiva, automobilske industrije i zaštite okoliša. Sretnom dobitniku ključeve atraktivnog automobila svečano je, na benzinskoj postaji Jagićeva u Zagrebu, uručio Borko Buturac, direktor Maloprodaje negoriva i razvoja koji je tom prilikom izjavio: „Drago nam je što je INA na ovakav način započela blagdansko darivanje svojih vjernih kupaca, uz pomoć svojih partnera BMW-a i Garmina. Zajedno smo još jednom dokazali da se na Ininim maloprodajnim mjestima isplati kupovati, ne samo zbog naših proizvoda i usluga, već i nevjerojatne mogućnosti da samo jednom poslanom SMS-porukom osvojite automobil.“

INA je nagradila još 15 svojih vjernih kupaca i to sa pet satova Garmin Fenix te 10 INA A kartica u vrijednosti 5.000,00 kn.

Nagradna igra, koja se održavala između 2. listopada i 1. prosinca 2017., bila je jedna od najuspješnijih koje je kompanija organizirala. U njoj su u velikom broju sudjelovali Inini kupci koji su SMS porukom slali kodove svojih računa većih od 200 kuna. Vrijednim i atraktivnim nagradama INA se kao vodeća kompanija u naftnom poslovanju u Hrvatskoj, s najbrojnijom i najmodernijom maloprodajnom mrežom, nastojala zahvaliti za vjernost svojim kupcima. Izvlačenje dobitnika održalo se 5. prosinca u Upravnoj zgradi kompanije na adresi Avenija Većeslava Holjevca 10.

Fotografija: Igor Šoban/PIXSELL

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 494 benzinske postaje u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument