INA zaposlila nove Growww pripravnike

  • 59 novih pripravnika danas započelo svoj jednogodišnji pripravnički staž u INA Grupi
  • Dobrodošlicu im zaželio g. Tvrtko Perković, Inin izvršni direktor za Korporativni centar
  • Pred novim pripravnicima prilika za stjecanje vrijednog iskustva uz vodstvo mentora

Zagreb, 2. rujna 2013.- Potpisivanjem ugovora o radu danas je svoj jednogodišnji pripravnički staž u INA Grupi započelo 59 pripravnika zaposlenih kroz program Growww 2013. Traženi profili, baš kao i proteklih godina, su najbolji među diplomiranim studentima iz područja strojarstva i naftnog inženjerstva, geologije, ekonomije i poslovnog upravljanja.

Pripravnicima, koji  će svoje pripravničko iskustvo steći u Ini i tvrtkama iz INA Grupe; INA Maziva, Prirodni plin, Crosco, STSI i TRS,  dobrodošlicu je zaželio g. Tvrtko Perković, Inin izvršni direktor za Korporativni centar. Čestitao je pripravnicima na njihovom uspjehu jer su odabrani u oštroj konkurenciji među više od 2150 kandidata te istaknuo kako je INA pravo mjesto za ostvarenje njihovih potencijala.

„Uvjeren sam kako ćete se za vrijeme trajanja vašeg pripravničkog staža i sami uvjeriti da INA zaslužuju titulu poslodavca prvog izbora u našoj zemlji, a koji nismo zaslužili samo zahvaljujući financijskoj snazi i poziciji na tržištu, nego i zato jer neprestano ulaže u razvoj svojih ljudskih potencijala. I vama, će kao novim članovima Ininog tima, biti ponuđene svakodnevne prilike za profesionalno usavršavanje i razvoj i ne sumnjam kako ćete ih prihvatiti i povećavajući znanja i kompetencije na svojoj individualnoj razini, to isto učiniti i na razini kompanije.“ dodao je g. Perković.

Pripravnici su odabrani između više od 2150 prijavljenih kandidata na temelju složenog selekcijskog postupka. Pred nove pripravnike će, baš kao i što je i slučaj s njihovim kolegama iz prethodnih generacija, biti postavljeni izazovni poslovni ciljevi koje će postizati uz vodstvo mentora.  Za vrijeme trajanja staža proći će kroz detaljnu poslovnu edukaciju te upoznati Inina rafinerijska postrojenja i plinske pogone. Njihov rad i učinkovitost pomno će se nadgledati i ocjenjivati. INA se na pokretanje Growww programa odlučila 2010. godine, vođena uvjerenjem kako su obrazovani, talentirani i motivirani zaposlenici ključ uspjeha za nove poslovne izazove. Svi dosadašnji Growww natječaji u Ini doživjeli su golemi uspjeh, s više tisuća prijava, te je u protekle tri godine INA zaposlila više od 300 visokoobrazovanih pripravnika.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. INA Grupa broji 13.854 zaposlenih. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 454 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR         
Avenija Većeslava Holjevca 10
10020 Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument