INA zaposlila nove pripravnike

Potpisivanjem ugovora o radu danas je svoj jednogodišnji pripravnički staž u INA Grupi započelo 129 pripravnika zaposlenih kroz program Growww 2012. Pripravnicima, koji  će svoj jednogodišnji staž provesti u Ininim službama u Zagrebu, Rijeci, Sisku, Solinu, Osijeku, Donjem Miholjcu, Ivanić Gradu i Novskoj, dobrodošlicu je zaželjela direktorica Inine Službe za razvoj i obrazovanje Ivana Kovačević Vukas.

„Svi danas prisutni zadovoljili ste visoke kriterije i istaknuli se unatoč oštroj konkurenciji, stoga vam to treba poslužiti kao snažan poticaj za budući rad i ostvarenje svojih potencijala. A prilike za to u Ini, koja je jedna od vodećih kompanija u Hrvatskoj, bit će svakodnevne“,  rekla je Kovačević Vukas. Naglasila je kako su prethodne dvije generacije Growww pripravnika ispunili očekivanja i izazove koji su predstavljeni pred njih te izrazila uvjerenje kako će i treća generacija nastaviti njihovim uspješnim stopama.

Pripravnici su odabrani između 3800 prijavljenih mladih visokoobrazovanih talenata na temelju složenog selekcijskog postupka. Pred njih će, baš kao i što je i slučaj s njihovim kolegama iz prethodnih generacija, biti postavljeni izazovni poslovni ciljevi koje će postizati uz vodstvo mentora.  Za vrijeme trajanja staža proći će kroz detaljnu poslovnu edukaciju te upoznati Inina rafinerijska postrojenja i plinske pogone. Njihov rad i učinkovitost pomno će se nadgledati i ocjenjivati.Priloženi dokument