INA zapošljava mlade talente u pripravničkom programu Growww

Prijaviti se može na ina.hr/growww do 31. svibnja 2022.

Zagreb, 3. svibnja 2022. – INA Grupa objavila je poziv za prijave za svoj godišnji program angažiranja talenata – Growww. Putovanje u trajanju od 12 mjeseci idealna je prilika za mlade osobe na početku karijere koje su završile preddiplomski studij ili magisterij te žele karijeru započeti u jednoj od vodećih kompanija u Hrvatskoj. Osim profesionalnog razvoja i prilike za ostvarivanje međunarodne karijere, INA Grupa talentima nudi konkurentne plaće i beneficije.

Ove godine u okviru Growww programa INA Grupa će zaposliti ukupno 13 mladih talenata s područja ekonomije, elektrotehnike, strojarstva, naftnog rudarstva, kemijskog inženjerstva i tehnologije, hidrogeologije i digitalnih vještina. Program Growww je Inin jednogodišnji pripravnički program, s punim radnim vremenom i konkurentnom plaćom, koji je dosad prošlo više od 700 pripravnika. Svakom sudioniku programa Growww bit će dodijeljen mentor koji će im pomoći da se smjeste, a kompanija će im pružiti niz prilika za profesionalni i osobni razvoj. Uspješnost programa najbolje potkrjepljuje činjenica da po isteku jednogodišnjeg programa u kompaniji ostaje raditi više od 90 posto sudionika.

Growww program, koji provodimo dulje od desetljeća, postigao je ogromnu popularnost i prepoznatljivost, ne samo među kandidatima, nego i u cijeloj industriji. Talenti koji će nam se pridružiti u vrlo uzbudljivim vremenima za našu granu industrije mogu dati stvarni doprinos u kreiranju održivog poslovanja, razvijajući alternativna goriva i pokrećući kružno gospodarstvo, a mi im kao kompanija želimo pružiti svu moguću podršku kako bi se razvili i postigli uspjeh u svim područjima života, profesionalnim i osobnim.

Vladimira Senčar Perkov, direktorica Ljudskih resursa u Ini

Pozivamo zainteresirane kandidate da posjete našu Growww stranicu www.ina.hr/growww, informiraju se o ponuđenim pozicijama i traženim uvjetima te podnesu svoje prijave do 31. svibnja 2022. godine.

S obzirom na činjenicu da se program Growww provodi na razini MOL Grupe, čiji je INA članica, osim u Hrvatskoj, kandidati koji žele pokrenuti svoje međunarodne karijere dobrodošli su i u ostale kompanije MOL Grupe u Mađarskoj, Slovačkoj, Poljskoj, Češkoj i Sloveniji. Više informacija dostupno je na stranici https://molgroupcareers.info/en/

O INA Grupi

INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te važnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. Tvrtku čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Rafineriji nafte Rijeka, dok se na industrijskoj lokaciji u Sisku razvijaju održive alternativne djelatnosti. Regionalna maloprodajna mreža sastoji se od više od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i susjednim zemljama. INA Grupa članica je MOL Grupe.

PR

Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb

Telefon:  01 6450 552| @: pr@ina.hr