INA zlatni sponzor Grand Prix Rijeka

  • U Rijeci održan olimpijski kvalifikacijski turnir iz serije “IJF World Judo Tour”: Grand Prix Rijeka
  • INA, kao zlatni sponzor turnira, uključila je judo među brojne sportove kojima kontinuirano pruža potporu

Rijeka, 16. rujna 2013. – U Rijeci je proteklog vikenda, pod pokroviteljstvom predsjednika RH Ive Josipovića, održan olimpijski kvalifikacijski turnir iz serije “IJF World Judo Tour”: Grand Prix Rijeka. INA je bila zlatni sponzor natjecanja čime je uključila judo u široku lepezu sportova kojima kontinuirano pruža potporu.
Grand Prix Rijeka pripada kategoriji najjačih judo natjecanja u svijetu te je okupio više od 300 natjecatelja iz 40 zemalja, među kojima i deset osvajača medalja sa Svjetskog prvenstva u Rio de Janeiru. Dodijeljeno je 14 medalja, a svečanosti dodjele, kao predstavnici Ine, prisustvovali su član Uprave Ine, Ivan Krešić, i direktor Rafinerije nafte Rijeka, Igor Šepić, koji je uručio zlatnu, srebrnu i brončanu medalju u kategoriji muškarci do 66 kilograma.
Prigodom svečanog otvorenja turnira, direktor Rafinerije, Šepić, istaknuo je kako je INA, kao društveno odgovorna kompanija, od svog osnutka prijatelj sporta te nismo dvojili treba li uključiti judo među sportove koje podupiremo. Judo je, kao i druge istočnjačke borilačke vještine, idealan za izgradnju sportskih, ali i karakternih vještina.
INA, kao kompanija koja rado pomaže sportski život Rijeke, sa zadovoljstvom je ove godine bila dio Grand Prix Rijeka.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 454 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10
10020 Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument