INA Zlatni sponzor ovogodišnje Fiumanke

  • Najpoznatija domaća regata i ove se godine održava uz podršku Ine
  • Na tiskovnoj konferenciji predstavljen program natjecanja

Rijeka, 6. lipnja 2014.– U Rijeci je danas održana konferencija za medije povodom ovogodišnje regate Fiumanka, a koja će se održati od 12. do 14. lipnja u Rijeci. Na konferenciji su ždrijebane jedrilice za medijsku regatu te predstavljeni ovogodišnji partneri i sponzori događanja koji su potpisali simbolično jedro podrške regati, a kao dugogodišnji partner ovog događanja INA je preuzela ulogu Zlatnog sponzora ovogodišnje Fiumanke.

Konferenciji su, među ostalima,  prisustvovali g. Vojko Obersnel, gradonačelnik Grada Rijeke, g. Petar Mamula, zamjenik župana  Primorsko-goranske županije i gđa. Ines Boban Štiglić, predstavnica Turističke zajednice Grada Rijeke te Inin predstavnik g. Ivan Krešić, član Uprave Ine.

Obraćajući se okupljenima, g. Krešić je izrazio zadovoljstvo Ine još jednom uspješnom suradnjom s organizatorima Fiumanke i izrazio uvjerenje kako će i ovogodišnja regata nadmašiti očekivanja publike i natjecatelja. „U Ini smo ponosni na našu dugogodišnju uspješnu suradnju s ovim najpoznatijim domaćim nautičkim natjecanjem, a koji je s pravom postao prepoznatljiv i daleko izvan granica Hrvatske. Fiumanka već 15 godina promovira ne samo nautički sport i turizam, nego cijelu Rijeku i okolno prekrasno obalno područje, radi čega INA nije dvojila oko pružanja podrške ovogodišnjoj organizaciji“, izjavio je g. Krešić.

INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 445 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10
10020 Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument