INA zlatni sponzor teniskog turnira Croatia Open u Umagu

Pod Ininim pokroviteljstvom, u Umagu se od 21. do 31. srpnja održava 22. po redu Croatia Open teniski turnir. I ove godine turnir je okupio veliki broj kvalitetnih teniskih imena, među kojima su i prošlogodišnji pobjednik Juan Carlos Ferrero, Tommy Robredo, Juan Ignacio Chela , Filippo Volandri te hrvatski tenisači Ivan Ljubičić, Marin Čilić i Antonio Veić.
Kako bi tenis kao sport približila najmlađoj populaciji, INA je u sklopu turnira organizirala  tzv. Kids Week, pruživši time priliku najmlađima da izmijene pokoji udarac sa sudionicima turnira, hrvatskim tenisačima Dinom Marcanom, Ivanom Ljubičićem, Marinom Čilićem, Antoniom Veićem i Ivanom Dodigom ali i dobro se zabave i budu nagrađeni prigodnim poklonima. Pored toga, u suradnji s Večernjim listom, INA je ove godine organizirala nagradni natječaj „INA te vodi u Umag“, u sklopu kojeg je dva najkreativnija dječja crteža na temu „Moj najdraži tenisač i ja“ nagradila vikend aranžmanom za 4 osobe u Umagu, tijekom završnice turnira.

Teniski turnir Croatia Open najstariji je i najugledniji teniski turnir u Hrvatskoj i regiji, s tradicijom dugom preko dva desetljeća. Vrlo brzo nakon svog osnutka 1990. godine prometnuo se u jednu od najznačajnijih sportskih manifestaciji u Republici Hrvatskoj i simbol grada Umaga. Pored toga, postao je prepoznatljiv i  po  bogatom popratnom programu turističkog, zabavnog i gastronomskog sadržaja.

INA je odavno prepoznala važnost umaškog teniskog turnira, te je niz godina partner turnira, nastavljajući tu tradiciju i ove godine.Priloženi dokument