INAgip, d.o.o. uspješno prošao certifikacijski pregled za dodjelu certifikata ISO 14001:2004

14. siječnja 2011. – Tvrtka INAgip, d.o.o., zajednička kompanija koju su osnovali INA – Industrija nafte, d.d. i talijanski ENI, 8. prosinca 2010. godine uspješno je prošla vanjski, nadzorni pregled za dodjelu certifikata za sustav upravljanja okolišem u sjedištu u Zagrebu, bazi u Puli i plinskom polju Ivana prema zahtjevima norme ISO 14001:2004.

Sustav upravljanja okolišem prema zahtjevima norme ISO 14001:2004, jednim od najstrožih standarda u svijetu, u kompaniji INAgip je uspostavljen kao dio jedinstvenog Integriranog sustava upravljanja zaštitom okoliša.

Ovo postignuće je ključna prekretnica u daljnjem razvoju i poboljšanju sustava upravljanja zaštitom okoliša i pokazuje da u poslovanju INAgip-a i njegovih osnivača postoji čvrsta opredijeljenost organiziranog pristupa sustavnog prepoznavanja, mjerenja, upravljanja i kontrole rizika i smanjenja utjecaja na okoliš. Implementacija sustava djelo je svih zaposlenika INAgip-a uz koordinaciju odjela zaštite zdravlja, sigurnosti i okoliša.Priloženi dokument