Inin menadžment posjetio Sisak

Sisak, 7. srpnja – Zoltan Áldott, predsjednik Uprave Ine, Peter Chmurčiak, izvršni direktor Ine za rafinerije i marketing, Berislav Gašo, izvršni direktor Ine za korporativne servise, te Uprava SINACO-a, članice INA Grupe, posjetili su danas Rafineriju nafte Sisak. Povod posjeta bila je zahvala vatrogasnoj brigadi SINACO-a koja je sudjelovala u gašenju požara koji se 20. lipnja dogodio u Rafineriji nafte Sisak.

Tom je prigodom predsjednik Uprave g. Áldott osobno zahvalio svim vatrogascima koji su smirenom i brzom akcijom ugasili požarište i tako spriječili njegovo širenje. Naglasio je da je pomoć koju su vatrogasci pružili neprocjenjiva, ali i da je kompanija predana stalnom unaprjeđenju standarda zaštite zdravlja, sigurnosti i okoliša kao područja u kojem ne bi smjelo biti kompromisa.

„U modernizaciju rafinerija do sada je uloženo 4 milijarde kuna. Ulaganja neće prestati niti u modernizaciji niti u zaštiti zdravlja, sigurnosti i okoliša gdje želimo biti najbolji. To je ono što čini razliku i stvara bolju radnu okolinu svima vama, ali i bolji život lokalnoj zajednici.“ – rekao je  Áldott. Vatrogasce je ujedno obavijestio kako će svaki od njih za svoj doprinos biti nagrađen s 2000,00 HRK.

Događaju je nazočio i gradonačelnik grada Siska g. Dinko Pintarić, kao i predstavnici sindikata koji djeluju u Ini.

Također, vezano uz današnje medijske napise  o zatvaranju sisačke rafinerije, ovim putem želimo jasno naglasiti da niti jedan pojedinac unutar Uprave Ine kao ni kolektivno tijelo Uprave nisu Nadzornom odboru kompanije predložili zatvaranje Rafinerije nafte u Sisku.

Priloženi dokument