Inina besplatna aplikacija za pametne telefone

  • Aplikacija dostupna svim korisnicima pametnih telefona s iOS i Android sustavima
  • Sadržava korisne informacije o najbližim benzinskim postajama, ponudi i cijenama, kao i podatke o lokaciji parkiranja, stanju na cestama i vremenskoj prognozi

Zagreb, 26. kolovoza 2015. – Od danas svi korisnici pametnih telefona mogu besplatno preuzeti Ininu aplikaciju i pomoću nje brzo i jednostavno saznati niz korisnih informacija u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.

Inina aplikacija za pametne telefone sastoji se od tražilice benzinskih postaja, sadržava informacije o ponudi i cijenama goriva, novostima iz Ine, stanju na cestama i vremenskoj prognozi. Nadalje, korisnicima aplikacije na raspolaganju je i snimanje lokacije na kojoj su parkirali.

„INA prati trendove na tržištu i želi svojim potrošačima osigurati što jednostavniji pristup svim važnim informacijama, te smo vođeni tim ciljem osmislili aplikaciju za pametne telefone, za koju vjerujemo da će uvelike koristiti svim vozačima. Sada oni na jednom mjestu imaju pregled svih potrebnih podataka i mogu bezbrižno uživati u svojim putovanjima i hobijima“, rekao je Darko Markotić, izvršni direktor Trgovine na malo.

S obzirom da je INA, uz potrebu pružanja navedenih informacija korisnicima s područja Hrvatske, prepoznala i potrebu pružanja informacija turistima, aplikacija je dostupna na hrvatskom i engleskom jeziku. INA će i ubuduće pratiti tržišne trendove i potrebe potrošača, te će im prilagođavati svoje poslovanje.

Linkovi za preuzimanje Inine aplikacije:
iOS
Android

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 441 benzinske postaje u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument