Inini volonteri vas pozivaju – pridružite se akciji!

  •  pokrenuta je aplikacija putem koje možete podržati neke od predloženih volonterskih projekata ili prijaviti svoj projekt
  •  trenutno je u tijeku glasanje za tri projekta volontiranja – u osnovnoj školi u Petrinji, dječjem vrtiću u Samoboru i društvu osoba s invaliditetom iz Vukovara

INA Klub volontera pokrenuo je na Ininoj Facebook stranici (Facebook/INA.Hrvatska) aplikaciju za podršku i prijavu volonterskih akcija. Putem ove aplikacije možete predložiti projekte koji bi se realizirali uz pomoć Ininih volontera, a trenutno je u tijeku glasanje, odnosno odabir između tri projekta. Projekt koji dobije najviše glasova bit će realiziran u novoj volonterskoj akciji.

Glasati se može do 11. svibnja na Ininim Facebook stranicama, a svojim „lajkom“ moguće je podržati sljedeće projekte:
1. Uređenje prostorija i okoliša društva osoba s invaliditetom „Podunavlje“ iz Vukovara;
2. Uređenje dječjeg igrališta i okoliša Dječjeg vrtića Mali prijatelji iz Samobora;
3. Postavljanje ograde i uređenje školskog igrališta Osnovne škole Ivan Goran Kovačić iz Petrinje.

Također, osim navedenih projekata, otvorena je mogućnost i prijave drugih projekata za koje smatrate da trebaju volontersku pomoć. Više informacija o načinu prijave projekata, kao i o onima za koje trenutno možete glasati, pronaći ćete na Ininim FB stranicama odnosno na sljedećem linku: https://www.facebook.com/INA.Hrvatska/app_611442415605816.

Inin Klub volontera od 2011. godine svojim akcijama pomaže onima kojima je to najpotrebnije i na taj način neprestano uljepšava život članovima naše društvene zajednice, a ovim putem pozivamo i vas da se pridružite i barem virtualno podržite neki od predloženih projekata!

I ne zaboravite, volonterski rad nagrađuje se osmjesima!Priloženi dokument