Inini zaposlenici podijelili poklone djeci SOS Dječjeg sela

Zagreb, 17. prosinca 2015. – Vrijeme blagdanskog darivanja posebno željno iščekuju djeca i zato su Inini zaposlenici potaknuli vrijednu akciju blagdanskog darivanja djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi u SOS Dječjim selima Lekenik i Ladimirevci.

U suradnji s udrugom SOS Dječje selo Hrvatska prikupljen je popis želja sve djece u selima Lekenik i Ladimirevci te su se zaposlenici korištenjem interne aplikacije mogli predbilježiti za kupovinu darova svakome od mališana. Lista je popunjena u rekordnom roku te su prigodno umotani darovi danas uručeni djeci u oba SOS Dječja sela uz prigodno druženje.

Dalija Hajro, specijalist za prevođenje i podršku poslovanju u Ini, brzo je reagirala na inicijativu: „Pred nama su dani darivanja i blagostanja, dani kada se sjetimo svih onih kojima je pomoć najpotrebnija, a djeca bez roditeljske skrbi su upravo takva i osmijeh na njihovom licu ne bi trebao imati cijenu. Njihove su želje bile zaista skromne i na to nisam mogla ostati ravnodušna. Mislim da je ova akcija pokazala da ljudi u Ini imaju veliko srce.“

„Iznimna nam je čast što su naši veliki prijatelji i donatori i ovoga Božića izdvojili vremena za našu djecu te zajedno s nama uveličali veliku Božićnu proslavu u SOS Dječjem selu Lekenik. Ovaj je dan kruna našeg rada i djelovanja te trenutak kada djeca imaju priliku pokazati svo glumačko, pjevačko i kreativno umijeće koje su stekli tijekom godine. Inini zaposlenici mislili su na naše male stanovnike te su im Božić uljepšali prigodnim darovima koji su izmamili širok osmijeh na njihovim licima.“, rekla je direktorica SOS Dječjeg sela Hrvatska, Višnja Tuškan-Krupić.

Inina suradnja s Dječjim selom Hrvatska traje već pet godina kroz vrijedne donacije, akcije i projekte, a često se uključuju i članovi vrlo aktivnog Ininog kluba volontera. INA posebno pomaže dvije kuće, Različak iz Lekenika i Trešnju iz Ladimirevaca.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 438 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument