Inovativni festival BIS FEST održava se u Bakru uz podršku Ine

  • BIS FEST, festival „Bakar i Serenade“ predstavlja domaće izvođače u atipičnim glazbenim ulogama
  • ovo je druga godina održavanja festivala

Zagreb, 4. srpnja 2014. – U sklopu manifestacije Margaretino leto, građani i posjetitelji Bakra kraj Rijeke večeras imaju priliku uživati u drugom po redu BIS FEST-u, koji se ove godine održava uz podršku Ine.

Ovaj inovativni festival publici predstavlja domaće izvođače u interpretacijama koje im nisu svojstvene. Uz pjesmu po vlastitom izboru, pjevači također  izvode pjesme potpuno drugačijeg glazbenoga izričaja koje za njih odabire stručni žiri.

Margaretino leto je bakarska kulturno-zabavna manifestacija koja traje od sredine lipnja do kraja srpnja i svake godine publici predstavlja raznolik program i uvodi zanimljive novitete, kao što je BIS FEST koji je osmišljen prošle godine i koji na bakarski Žal ribara privuče više od tisuću gledatelja. Ovogodišnje Margaretino leto je humanitarnog karaktera i sav prihod ostvaren od prodaje ulaznica donirat će se područjima pogođenim poplavama u Hrvatskoj.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 445 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument