Košarkaški reprezentativci dijelili karte na Ininoj benzinskoj postaji

INA – Industrija nafte d.d., zlatni sponzor hrvatske košarkaške reprezentacije, u suradnji s Hrvatskim košarkaškim savezom organizirala je akciju dodjele karata građanima grada košarke – Zadra na Ininoj benzinskoj postaji Put Murvice – zapad. Svaki kupac za svakih potrošenih 100 kuna na benzinskoj postaji dobio je po jednu kartu za prijateljske utakmice koje će naša reprezentacija odigrati ovaj vikend na Višnjiku.

U akciji su sudjelovali i košarkaški reprezentativci na čelu s trenerom Josipom Vrankovićem koji je ovom prilikom istaknuo: „INA je dugogodišnji sponzor Hrvatskog košarkaškog saveza i velika materijalna i moralna podrška na predstojećem prvenstvu, stoga smo se rado odazvali ovoj akciji darivanja građana Zadra, tim više što je upravo Zadar poznat kao grad košarke.“

Osim što su dijelili karte, košarkaši su se družili s kupcima koji su se zatekli na benzinskoj postaji te im pomagali utočiti gorivo u automobile, a zauzvrat dobivali riječi podrške za nastup na Svjetskom prvenstvu u Turskoj.

Mirko Šileš, rukovoditelj Inine Poslovne jedinice Zadar, naglasio je da vrijednost Inine akcije nije samo u  potpori košarkašima, već i u tome što je istovremeno INA na ovaj način nagradila i svoje vjerne kupce.

Organizacija sportskih natjecanja nije moguća bez pomoći gospodarskih subjekata, pa je tako INA pružila potporu mnogim klubovima, savezima  i sportskim manifestacijama poput Europskog prvenstva u vaterpolu, koje krajem mjeseca počinje u Zagrebu, a kojem je INA kao službeni partner dala punu podršku.Priloženi dokument