Lažne vijesti o posljednjoj dobitnici nagradne igre „Kupuj na Ini, BMW je bliži nego što se čini“

Na društvenim mrežama šire se netočne informacije o posljednjoj dobitnici nagradne igre „Kupuj na Ini, BMW je bliži nego što se čini“, kao i regularnosti samog postupka izvlačenja dobitnika.

Naime, naša dobitnica nema rodbinskih veza s ostalim osobama koje se spominju u ovakvim lažnim vijestima. Nadalje, ističemo, da je dobitnica posljednje nagrade – osobnog automobila BMW 318d Advantage+, kao i svih 181 prethodno izvučenih dobitnika izvučena u skladu s pravilnikom nagradne igre „Kupuj na Ini, BMW je bliži nego što se čini“, odnosno slučajnim odabirom te uz nadzor tročlane komisije i javnog bilježnika, a cijeli proces je i sniman. Svaki sudionik koji je za trajanja nagradne igre ostvario kupnju goriva, robe široke potrošnje ili proizvoda iz Fresh Cornera u vrijednosti od 250 kuna i prijavio broj računa imao je ravnopravnu mogućnost osvajanja nagrada. U nagradnoj igri nisu mogli sudjelovati radnici Ine koji su uključeni u organizaciju nagradne igre i izvlačenje dobitnika te članova njihove uže obitelji.

Podsjećamo, prema Pravilniku o priređivanju nagradnih igara (87/2009) Ministarstva financija, pravilima nagradne igre mora se osigurati ravnopravnost svih sudionika i jednaka mogućnost za dobitak nakon ispunjenja uvjeta propisanih pravilima što je INA i učinila. Kroz nagradne igre nastojimo razveseliti naše kupce i nagraditi njihovu vjernost. Zato nam je iznimno drago što smo u ovoj nagradnoj igri kupce nagradili s čak tri nova osobna automobila – BMW 118i Advantage+ u listopadu, BMW 218i Gran Coupe Advantage+ u studenom i BMW 318d Advantage+ u prosincu te s još 179 vrijednih dnevnih i tjednih nagrada kroz koje su kupci imali priliku jednom dnevno osvojiti INA karticu u vrijednosti od 500 kn, a jednom tjedno INA karticu od 1000 kn.

Više informacija o nagradnoj igri i svim dobitnicima potražite na poveznici.

Pozivamo vas da i dalje putujete s nama i uključujete se u Inine nagradne igre jer se sreća možda baš osmjehne vama!

Vaša INA