Modernizacija BP Novalja-Špital i BP Zadar-Put Murvice-Zapad

U sklopu projekta modernizacije Inine maloprodajne mreže najavljujemo modernizaciju BP Novalja-Špital i BP Zadar-Put Murvice-Zapad.

Radovi na benzinskoj postaji Novalja-Špital započeli su danas, 10. travnja i trajat će 40 dana. Kako će u tom periodu navedena postaja biti zatvorena za kupce, naše vjerne potrošače pozivamo da se gorivima i robom široke potrošnje opskrbe na BP Novalja-obala te ostalim Ininim benzinskim postajama na otoku Pagu.

Radovi na BP Zadar-Put Murvice-Zapad započet će 16. travnja te će postaja za potrošače biti zatvorena 40 dana. Kupce pozivamo da gorivo, robu široke potrošnje i korištenje ostalih usluga Ininih benzinskih postaja mogu obavljati na ostalim Ininim benzinskim postajama u gradu Zadru.

INA je u lipnju prošle godine pokrenula projekt pod nazivom „Plavi koncept“ kojim modernizira većinu svoje maloprodajne mreže. Rekonstruirano je i obnovljeno trideset benzinskih postaja, uvedena su Class goriva vrhunske kvalitete te dizel gorivo s bio komponentom.

Ove godine u planu je intenzivirana modernizacija benzinskih postaja na većem broju lokacija. Do početka turističke sezone fokusirat ćemo se na benzinske postaje diljem obale kako bi spremno odgovorili na pojačanu potražnju za našim proizvodima i uslugama tijekom ljetnih mjeseci.Priloženi dokument