Modernizacija BP Zadar-Borik i BP Split-Sućidar

U sklopu projekta modernizacije Inine maloprodajne mreže najavljujemo modernizaciju BP Zadar-Borik i BP Split-Sućidar.

Radovi na BP Zadar-Borik započet će 2. travnja i trajat će 30 dana. Kako će u tom periodu BP Zadar-Borik biti zatvorena za kupce, naše vjerne potrošače pozivamo da se gorivima i robom široke potrošnje opskrbe na ostalim Ininim benzinskim postajama u gradu Zadru.

Radovi na BP Split-Sućidar započet će 3. travnja te će postaja za potrošače biti zatvorena 25 dana. Kupce pozivamo da gorivo, robu široke potrošnje i korištenje ostalih usluga Ininih benzinskih postaja mogu obavljati na lokacijama Split-Pojišan, Split-Kman-jug, Split-Kman-sjever, Split-Kopilica-sjever, Split-Kopilica-jug, Split-Visoka-sjever i Split-Smokovik.

INA je u lipnju prošle godine pokrenula projekt pod nazivom „Plavi koncept“ kojim modernizira većinu svoje maloprodajne mreže. Rekonstruirano je i obnovljeno trideset benzinskih postaja, uvedena su Class goriva vrhunske kvalitete, a započeli smo i uvođenje dizel goriva s bio komponentom.

Ove godine u planu je intenzivirana modernizacija benzinskih postaja na većem broju lokacija. Do početka turističke sezone fokusirat ćemo se na benzinske postaje diljem obale kako bi spremno odgovorili na pojačanu potražnju za našim proizvodima i uslugama tijekom ljetnih mjeseci.Priloženi dokument