Na moderniziranoj BP Zagreb-Dubrava obilježena suradnja Ine i KK Zagreb CO

Zagreb, 28. listopada – Na netom moderniziranoj Ininoj benzinskoj postaji Zagreb-Dubrava, danas je održana konferencija za medije na kojoj su predstavnici Ine – Industrije nafte, d.d. i KK Zagreb CO svečano obilježili dosadašnju uspješnu suradnju te najavili zajedničke aktivnosti vezane uz predstojeće nastupe KK Zagreb CO  u  najjačem europskom klupskom natjecanju, Euroligi.

Tom prilikom Inin izvršni direktor za Trgovinu na malo Darko Markotić izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom uspješnom suradnjom Ine i KK Zagreb CO te dodao kako, poput KK Zagreb CO, koji po prvi puta igra u Euroligi, Inina benzinska postaja u Zagreb – Dubrava počinje novu fazu u svom „životu“, prezentirajući se kupcima u novom ruhu – obnovljena i dodatno prilagođena njihovim potrebama. „Ova je benzinska postaja dio velikog projekta modernizacije Ininih benzinskih postaja koji je započeo početkom ove godine i u sklopu kojeg prezentiramo i novi vizualni identitet pod nazivom „Plavi koncept“.  Plavi je koncept rezultat Ininih nastojanja da kroz kontinuirano poboljšanje kvalitete i nadalje ostane prvi izbor hrvatskih kupaca i tako opravda njihovo gotovo polustoljetno povjerenje. Vjerujem da će kupci uživati u višoj razini usluge naših benzinskih postaja, baš kao što su Zagrebovi navijači protekle sezone uživali u izvrsnim rezultatima svoga kluba. Također sam siguran da će ovaj projekt pridonijeti da kupci prepoznaju Inu kao regionalnog lidera u maloprodaji, ali i u svim ostalim aspektima našeg poslovanja“, rekao je Markotić.

Davor Jelavić, predsjednik KK Zagreb CO rekao je kako će, nakon najuspješnije sezone u povijesti kluba, u kojoj je KK Zagreb CO osvojio Kup Krešimira Ćosića, prvenstvo Hrvatske te izborio plasman u Euroligu, sve klupske strukture i u budućnosti predano raditi kako bi nastavili nisku uspjeha u svrhu vlastite dobrobiti, ali i promocije svojih sponzora, pokrovitelja, ali i grada čije ime klub ponosno nosi. Predsjednik KK Zagreb CO je naglasio kako je klub iznimno počašćen što jedna tako uspješna i ugledna kompanija poput Ine podupire klupska nastojanja da se rezultatski i organizacijski podigne na razinu najboljih košarkaških klubova u Hrvatskoj, regiji i Europi.

Nakon konferencije košarkaši KK Zagreba CO su se družili s kupcima koji su imali priliku osvojiti ulaznice za euroligaške utakmice Zagreba, ali i druge prigodne poklone. Promotivne akcije na kojima će se dijeliti ulaznice za Zagrebove utakmice odvijat će se na odabranim benzinskim postajama u Zagrebu do 14. prosinca ove godine.

Benzinska postaja Zagreb – Dubrava, na kojoj je održana današnja konferencija za medije, 16. je Inina benzinska postaja koja je u sklopu projekta modernizacije Inine maloprodajne mreže obnovljena ili temeljito rekonstruirana. Ina će u projekt modernizacije benzinskih postaja u 2011. godini uložiti 200 milijuna kuna.