Na Rudarsko-geološko-naftnom fakultetu u Zagrebu predstavljeni Growww i Freshhh programi

Studenti Rudarsko-geološko-naftnog (RGN) fakulteta u Zagrebu, nazočili su 9. ožujka predstavljanju Ininih programa Growww i Freshhh. Riječ je o programima koji su namijenjeni novodiplomiranim studentima i onima sa završnih godina fakulteta te osobama s do dvije godine radnog iskustva, čije provođenje i promociju nakon prošlogodišnjeg velikog uspjeha INA nastavlja i ove godine.

Kao i njihovi kolege s ostalih fakulteta gdje je INA dosad predstavila ove programe, i RGN-ovci su imali brojna pitanja u vezi samih prijava, selekcije, pa do samog zapošljavanja u najvećoj naftnoj kompaniji u Hrvatskoj. Koliko ljudi iz naftnog inženjerstva je INA putem ovih programa zaposlila prošle godine, postupak evaluacije pristiglih prijava, mogućnosti razvijanja karijere u inozemstvu, potreban stupanj znanja engleskog, bila su samo neka od pitanja budućih naftaša i geologa. Za iscrpne odgovore bili su zaduženi stručnjaci iz Inina Sektora upravljanja ljudskim resursima, „pojačani“ pripravnikom Nenadom Smontarom, bivšim studentom RGN fakulteta koji se u Ini zaposlio upravo putem prošlogodišnjeg Growww programa.

Nakon službenog dijela u nešto opuštenijoj atmosferi okupljeni studenti složili su se u tome da je INA ovakvim odmakom od uobičajenog zapošljavanja te davanjem prilike mladim i stručnim talentima, idealna sredina za razvoj njihovih potencijala i znanja.
Tekst i fotografija: T.L.