Nagradna igra za kupce na moderniziranoj benzinskoj postaji Zadar-Voštarnica

Nakon završetka radova modernizacije Inine benzinske postaje Zadar-Voštarnica, INA poziva sve svoje vjerne potrošače da u petak, 25. svibnja od 11 do 18 sati okušaju sreću u igri „Sreća je u malim stvarima“.  Igre Zavrti i osvoji, Zapjevaj klapsku pjesmu te Alka namijenjene su za kupce s ostvarenom kupovinom u iznosu iznad 100 kn. Svaki kupac ima pravo sudjelovati samo u jednoj od ponuđenih igara. Za dobru atmosferu prilikom igranja pobrinut će se DJ, moderator i hostese koje će posjetiteljima nuditi fine dalmatinske delicije (kroštule, fritule i arancine), sladoled i vodu.

Trgovina na malo  ogledalo je kompanije i ujedno prvi kontakt s našim kupcima. Upravo s ciljem da  naše  postaje ostanu prvi izbor naših potrošača, krajem 2010. godine pokrenuta je modernizacija naše maloprodajne mreže pod nazivom „Plavi koncept“ kako bi svim našim potrošačima bili dostupni  visokokvalitetni proizvodi i  usluge u modernim i opremljenim prostorima. Modernizacija, osim ponude kvalitetnih goriva, uključuje novi vizualni identitet, vrhunsku tehničku opremljenost, obogaćenu gastro ponudu te još višu razinu usluge naših zaposlenika.

Od početka projekta modernizirali smo oko četrdeset benzinskih postaja, a  obuhvaćene su sve naše regije– Osijek, Zagreb, Rijeka i Split. Do kraja godine imat ćemo najveću moderniziranu maloprodajnu mrežu u Hrvatskoj, a trenutno se fokusiramo na benzinske postaje diljem obale kako bi spremno odgovorili na pojačanu potražnju za našim proizvodima i uslugama tijekom ljetnih mjeseci.Priloženi dokument