Nastavak suradnje Ine i RK Zamet

  • RK Zamet dodijelio je Ini Zahvalnicu za  doprinos i razvoj rukometa
  • Rukometna akademija dio je Ininih nastojanja da podrži projekte koji djecu i mlade potiču na bavljenje sportom
  • Odigrane utakmice između RK Zamet i Koreje (2000. i 2002. godište)

Rijeka, 17. lipnja 2015. – U Rijeci je svečano obilježen nastavak suradnje između Ine i RK Zamet na projektu R-INA Rukometna akademija RijekaTom je prigodom Ini uručena Zahvalnica za doprinos i razvoj rukometa koju je direktoru Rafinerije nafte Rijeka, g. Erkkiju Ranti, uručio predsjednik RK Zamet, g. Vedran Devčić.
Primajući zahvalnicu u ime Ine g. Ranta je izjavio: „Sretan sam što se projekt Rukometne akademije, koju su prije četiri godine utemeljili INA i RK Zamet, tako uspješno razvija. Rukometna akademija dio je Ininih nastojanja da pomogne kvalitetne projekte kojima se nastoji djecu i mlade potaknuti na bavljenje sportom. Kroz sport djeca uče o životu na najbolji mogući način. Posebno me veseli što je Akademija na području grada Rijeke i županije koja je za Inu posebno važna. Zahvalio bih RK Zamet i poželio R-INA Rukometnoj akademiji još puno uspješnih sportskih sezona“.

R-INA je osnovana 2011. godine potpisivanjem ugovora između Ine i RK Zamet, s ciljem prepoznavanja i njegovanja sportskih talenata na području Primorsko-goranske županije. Djeci i mladima omogućeno je desetogodišnje treniranje, u pet dobnih kategorija, uz vrhunske sportske stručnjake i trenere. U Akademiji je proteklih godina treniralo nekoliko stotina djece, a rezultati koje su polaznici ostvarili na državnoj razini te na brojnim međunarodnim turnirima potvrda su kvalitetnog rada Akademije i trenera. To su potvrdile i dvije prijateljske utakmice održane ovom prigodom, utakmica R-INA RK Zamet – Koreja (2002. godište) i  R-INA RK Zamet – Koreja (2000. godište). Riječ je o ekipama RK Zamet koje su u protekloj sezoni postigle značajne sportske uspjehe.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 442 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument