Nastavlja se uspješna suradnja Ine i Sare Kolak

Rijeka, 21. travnja 2018. – Danas je na nogometnom igralištu sportskog centra Kantrida potpisan nastavak uspješne suradnje između hrvatske naftne kompanije Ine i jedne od najboljih hrvatskih atletičarki Sare Kolak. Svečano potpisivanje organizirano je u sklopu drugih po redu Sportskih susreta Ine, a naša olimpijska pobjednica u bacanju koplja i član uprave Ine Ivan Krešić simbolično su potpisali Ininu majicu. Uz Saru i gospodina Krešića, događanju su prisustvovali i gradonačelnik Grada Rijeke Vojko Obersnel, pročelnica Odjela gradske uprave za sport i tehničku kulturu Vera Begić Blečić te predstavnici atletskog kluba Kvarner.

Ovom prigodom član Uprave Ine Ivan Krešić izjavio je: „Suradnju sa Sarom započeli smo još prošle godine, a sretan sam što danas mogu najaviti da je i službeno nastavljamo. Izuzetno smo ponosni što imamo priliku poduprijeti ovakvu vrhunsku atletičarku i na taj način doprinijeti njenim budućim sportskim rezultatima i uspjesima. INA će i dalje nastaviti podržavati sve sportaše, kako profesionalce tako i amatere, pratiti ih na njihovom putu i poticati sportski duh. Sari želim da se što prije oporavi i vjerujem da će se na sportsko borilište vratiti bolja nego prije.

Poznato je da je za postizanje izvrsnih sportskih rezultata uz talent, vrijedan i predan rad potrebno osigurati i uvjete za treninge, kvalitetnu sportsku opremu te ostvariti niz drugih preduvjeta za što je, naravno, potrebno izdvojiti novac. Upravo zato važni su sponzori i zato mi je izuzetno drago da je INA, kao dugogodišnji sponzor riječke kulture i raznih događanja, i ove godine odlučila podržati našu Saru Kolak, ali i druge sportske i kulturne manifestacije“, poručio je riječki gradonačelnik Vojko Obersnel zahvalivši se Ini na suradnji uz želju da se ona nastavi i u godinama koje slijede.

Zlatna kopljašica Sara Kolak zahvalila je Ini na suradnji i dodala: „Velika mi je podrška imati nekoga poput Ine u karijeri – nekoga tko me prati u mojim uspjesima i podupire u manje dobrim vremenima. Do sad smo odlično surađivali i sretna sam što će se to lijepo partnerstvo nastaviti. Nadam se da ću se uskoro vratiti u top formu i na terene te razveseliti sve odličnim rezultatima.

INA od samih početaka njeguje sportski duh i zajedništvo te podržava sve sportaše i sportska natjecanja, bez obzira na to radi li se o velikim međunarodnim događanjima ili onima na lokalnoj razini. Zato je i današnje produživanje sportske suradnje prikladno održano u sklopu drugih po redu Ininih internih sportskih susreta na kojima su se zaposlenici iz svih dijelova Hrvatske i iz Bosne i Hercegovine natjecali u nogometu, odbojci i trčanju.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 494 benzinske postaje u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument