Novi albumi Amire Medunjanin, The Frajli i dua Hojsak&Novosel na maloprodajnim mjestima Ine

  • Kupnjom bilo kojeg od ova tri albuma donirate 15 kuna za rad udruge „SVE za NJU“

Zagreb, 24. kolovoza 2018. – Na maloprodajnim mjestima Ine mogu se nabaviti tri nova glazbena albuma: album „Ascending“ Amire Medunjanin, live album The Frajli i album „Perle“ dua Hojsak&Novosel. Kupnjom bilo kojeg od ovih albuma, s istaknutom naljepnicom, 15 kuna donirate za rad udruge žena oboljelih od raka “SVE za NJU”.

Novi album Amire Medunjanin „Ascending“ predstavlja retrospektivu njenog cjelokupnog petnaestogodišnjeg opusa. Album sadrži nove pjesme, već objavljene pjesme snimljene u novim aranžmanima, ali i pjesme koje se do sada nisu našle niti na jednom izdanju. Album je sniman u glazbenom studiju “Ora” u Trondheimu tijekom veljače 2018. godine u suradnji s TrondheimSolistene sastavom iz Norveške.

Prvi „live“ album The Frajli sadrži 18 pjesama u koncertnoj atmosferi. Koncerti The Frajli, koje čine Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena Buča i Nevena Buča, njihova su posebnost koja ih izdvaja od ostalih izvođača i kojima privlače različitu publiku.
Hojsak&Novosel duo je kojeg čine Tihomir Hojsak (kontrabas) i Filip Novosel (tambura), nastao na ideji da se kombiniraju dva žičana instrumenta različitih tradicija sviranja. Album „Perle“ njihov je treći album, a sadrži devet pjesama Zlatana Stipišića Gibonnija u novom ruhu.
Albumi The Frajli i dua Hojsak&Novosel mogu se nabaviti po cijeni od 79 kn, a album Amire Medunjanin po cijeni od 89 kn. Kupnjom bilo kojeg od ovih albuma, 15 kuna donira se za rad Udruge žena oboljelih od raka „SVE za NJU“.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 496 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument