Novi program vjernosti na Ininim benzinskim postajama

  •  Kupci mogu ostvariti čak 50%* popusta na Fiskars vrtni alat i Gerber Survival opremu za lakše snalaženje u prirodi
  • Program vjernosti traje od 15. kolovoza do 15. studenog 2013., odnosno do isteka zaliha

Zagreb, 20. kolovoza 2013.- INA je za svoje vjerne kupce pripremila novi Program vjernosti koji traje od 15. kolovoza do 15. studenog 2013., odnosno do isteka zaliha. Ukoliko natoče gorivo ili kupe bilo koji proizvod ili uslugu na Ininim maloprodajnim mjestima, kupci za svakih potrošenih 60 kuna (odnosno 250 kuna ukoliko se radi o vozačima kamiona ili autobusa) na blagajni dobivaju jednu naljepnicu kojom ostvaruju  50%* popusta na Fiskarsov vrtni alat i Gerber Survival opremu za lakše snalaženje u prirodi.
Kupci dobivene naljepnice lijepe u pripadajuću knjižicu, koju također dobivaju prilikom kupnje, te, nakon što prikupe potreban broj naljepnica (od 5 do 25, ovisno o željenom proizvodu), u mogućnosti su po sniženoj cijeni kupiti neki od 15 Fiskars ili Gerber proizvoda. Naljepnice se mogu skupljati na svim Ininim maloprodajnim mjestima, a iskoristiti na odabranim maloprodajnim mjestima uključenima u program vjernosti.

Trgovačka marka „Fiskars“ sinonim je kvalitete i iznimnog dizajna već stoljećima, a svaki pojedini artikl Fiskars vrtnog alata i Gerber Survival serije dizajniran je kako bi zadovoljio kriterije izvrsnosti i funkcionalnosti. Osnovana 1694. godine, Fiskars je jedna od najstarijih kompanija na svijetu.

* u usporedbi s redovnim maloprodajnim cijenama u maloprodajnoj mreži

O INA Grupi

INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. INA Grupa broji 13.854 zaposlenih. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 454 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.
PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10
10020 Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument