Od ove sezone maloprodaja goriva na Ininoj lokaciji Sustjepan

Zagreb, 19. kolovoza 2015. – Na Ininom skladištu goriva Sustjepan pokraj Dubrovnika od ove sezone omogućena je maloprodaja goriva, čime je potencijal skladišta dodatno iskorišten.

Lokacija skladišta Sustjepan je u odnosu na ostale lokacije za opskrbu plovila u Dubrovniku jedinstvena po svom položaju i mogućnosti prijema velikih plovila. Naime, skladište se nalazi na samom ulazu u Rijeku Dubrovačku sjeverozapadno od Dubrovnika, dvije i pol milje od mosta dr. Tuđmana, a dubina mora uz 20 metara dugačku rivu iznosi sedam metara. Kupcima su putem dva agregata i četiri istakačka mjesta na raspolaganju dizel i plavi dizel.

Lokacija Sustjepan je dosad funkcionirala kao veleprodajno skladište za kupce koji su s Inom imali sklopljen ugovor, a nakon uvođenja fiskalne blagajne i osiguravanja informatičke infrastrukture, INA je kupcima ponudila mogućnost kupnje goriva za gotovinu i kartice. Time je INA značajno pojednostavnila uslugu prije svega nautičarima, ali i ribarima, policiji i carini na području Dubrovnika.

Ovisno o interesu kupaca i planovima razvoja okolne infrastrukture postoji mogućnost proširenja ponude dodatnim sadržajima i uslugama. Lokacija Sustjepan radi svakim danom od 7 do 15 sati, ali i fleksibilno po potrebi, te poslužuje sve vrste plovila. Kontakt broj za kupce je 098 243 475.Priloženi dokument