Održan 12. Olimpijski festival dječjih vrtića PGŽ pod sponzorstvom Ine

Zagreb, 13. svibnja– Jučer je na nogometnom igralištu NK „Pomorac” u Kostreni s početkom u 9.30 održan 12. Olimpijski festival dječjih vrtića Primorsko-goranske županije pod generalnim sponzorstvom INA – Industrije nafte, d.d. Nakon ceremonije otvaranja manifestacije, paljenja olimpijskog plamena i mimohoda natjecateljskih ekipa, maleni olimpijci okušali su se u pet sportskih disciplina, za dječake i djevojčice; nogomet, skok u dalj, bacanje loptice u dalj, trčanje na 50 metara i štafeta  4 x 25 metara.

Manifestaciji su, uz brojnu publiku, svojim dolaskom pružili podršku i brojni predstavnici lokalnih vlasti, kao i predstavnici Primorsko-goranske županije, Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Hrvatskog Olimpijskog Odbora (HOO), Zajednice sportova PGŽ i generalnog sponzora Ine.

Uspjesi su nagrađeni medaljama i diplomama, a 520 djece iz čak 13 vrtića iz Opatije, Matulja, Rijeke, Grobnika, Bakra, Kostrene, Kraljevice, Krka, Cresa, Delnica, Crikvenice, Novog Vinodolskog i Raba uz sport je provelo i zabavan dan u druženju.Priloženi dokument