Održan 34. Nogometni turnir Egon Polić u Kostreni

Ovogodišnje, 34. izdanje Memorijalnog nogometnog turnira Egon Polić, okupilo je od 17. do 19. lipnja na nogometnom stadionu Žuknica u Kostreni velik broj mladih nogometaša iz Hrvatske, kojima su s pridružili nogometaši iz susjedne Slovenije, a nije manjkalo ni njihovih navijača. Turnir je okupio dječake u dobi do 14 godina iz šest hrvatskih klubova: splitskog Hajduka, riječkog Orijenta, kostrenskog Pomorca, slovenske Hit Gorice, te Rijeke i Varaždina.

Održavanje turnira sponzorski je pomogla INA. Obraćajući se okupljenima na otvorenju turnira, direktor Rafinerije nafte Rijeka, Igor Šepić, podsjetio je kako INA slijedi logiku društveno odgovornih kompanija, koje nastoje biti pozitivan čimbenik života u sredinama u kojima posluju. On je i podsjetio na najsvježije primjere s riječkog područja koji to potvrđuju.

Memorijal Egona Polića najstariji je hrvatski turnir za najmlađe nogometaše i igra se u čast prerano preminulog igrača NK Pomorac. Pobjedu na njegovu ovogodišnjem izdanju odnijela je ekipa Hajduka, koja je s 3 : 0 nadmašila riječke „bijele“.Priloženi dokument