Održan 4. Malonogometni turnir limača u organizaciji NK Naftaš Ivanić

Zagreb, 17. lipnja – Pod Ininim pokroviteljstvom, a u organizaciji Škole nogometa “NK Naftaš Ivanić,  u subotu 15. lipnja u sportskom parku „Zelenjak u Ivanić-Gradu organiziran je 11. po redu Međunarodni nogometni turnir Limača, na kojem su nastupili dječaci u dobi od 8 do 10 godina starosti.

Kao Inin predstavnik, otvorenju turnira prisustvovao je Dubravko Novosel, direktor proizvodne regije zapadna Hrvatska, koji je, pozdravljajući okupljene, tom prilikom istaknuo Ininu višedesetljetnu prisutnost na području Ivanić Grada. „Ivanić je grad u kojem je INA prisutna niz desetljeća i u kojem je  suživot grada i njegovih ljudi s naftom i naftašima vidljiv na svakom koraku. Stoga, definitivno spada u lokalne zajednice  u kojima nastojimo dati svoj doprinos kvalitetnim inicijativama u različitim segmentima – od kulture i turizma do humanitarnih i sportskih događaja, posebice nastojeći podržati vrijedne projekte usmjerene na djecu i mlade. Ovaj turnir, na kojem naši najmlađi odmjeravaju snage, razvijaju sportski duh i druže se, definitivno je na korist naših najmlađih, pa je to bio samo razlog više da ne dvojimo i pomognemo i ove godine njegovo održavanje“, dodao je te zaželio sudionicima turnira puno sportskih trenutaka, a organizatorima mnogo uspjeha u organizaciji budućih turnira.

Tijekom godina nogometni Turnir limača prerastao je u atraktivno sportsko natjecanje koje popularizira nogomet i aktivno bavljenje sportom. Na ovogodišnjem turniru je nastupilo 16 nogometnih klubova iz Hrvatske, a prvo mjesto pripalo je momčadi Dinamo Zagreb, drugoplasirani su bili nogometaši kluba Špansko, dok su treće mjesto osvojili mali nogometaši Škole nogometa Mali vatreni.Priloženi dokument