Održan 4. Malonogometni turnir limača u organizaciji NK Naftaš Ivanić

Ivanić-Grad, 21. siječnja – U organizaciji Škole nogometa NK Naftaš Ivanić, a uz potporu INA-Industrije nafte, d.d., proteklog je vikenda u sportskoj dvorani Žeravinec u Ivanić-Gradu održan četvrti po redu zimski malonogometni turnir limača. Na turniru je nastupilo oko 150 dječaka u dobi od 10 godina i mlađih, podijeljenih u 12 momčadi. Pobjedu su odnijeli igrači NK Čazme, drugo mjesto pripalo je NK Sesvetski Kraljevec, dok su treće mjesto zauzeli predstavnici Škole nogometa Mali vatreni iz Zagreba.

Svečanom zatvaranju turnira i uručenju nagrada pobjednicima, među ostalima, su prisustvovali Krešimir Malec, zamjenik gradonačelnika Ivanić Grada; Igor Krznarić, predsjednik ŠNM NK Naftaš Ivanić te, kao Inin predstavnik, Dubravko Novosel, rukovoditelj proizvodne regije zapadna Hrvatska. Tom je prilikom Novosel istaknuo Ininu višedesetljetnu prisutnost na području Ivanić-Grada te društveno odgovorno poslovanje kroz podršku čitavom nizu projekata važnih za lokalnu sredinu: „Ivanić, kao grad u kojem je prisutna niz desetljeća i u kojem djeluju četiri njezina proizvodna pogona, a suživot grada i njegovih ljudi s naftom i naftašima je vidljiv na svakom koraku, definitivno je sredina u kojoj INA nastoji dati svoj doprinos kvalitetnim inicijativama u različitim segmentima – od kulture i turizma do humanitarnih i sportskih događaja. Ovaj nogometni turnir, na kojem naši najmlađi odmjeravaju snage, razvijaju sportski duh i druže se definitivno je na korist djece i mladih, pa je to bio samo razlog više da ne dvojimo i pomognemo i ove godine njegovo održavanje“.

Nakon prošlogodišnje potpore održavanju ljetnog nogometnog turnira u organizaciji NK Naftaš Ivanić, INA je sa zadovoljstvom podržala i zimski malonogometni turnir, nastavljajući time svoju tradiciju pružanja potpore kvalitetnim projektima u sredinama u kojima djeluje.Priloženi dokument