Održan INA Delta rally

  • 36 vozača borilo se za pobjedu u dvodnevnoj utrci
  • Najstarije automobilističko natjecanje u Hrvatskoj ove se godine održalo u sklopu službenog FIA Rally prvenstva Srednje Europe

Zagreb, 12. svibnja 2014.- U protekli petak i subotu održan je 40. INA Delta rally u kojem se za pobjedu borilo 36 vozača u utrkama na Zagrebačkom velesajmu i Sljemenu. Pobjedu je odnio tim Juraj Šebalj i Toni Klinc u automobilu Mitsubishi Lancer EVO IX. Drugo mjesto pripalo je timu N. Dobrila i Z. Raštegorac u automobilu Renault Clio,a treće mjesto N. Lončarić iT. Pazman u automobilu Subaru Impreza STI.

INA Delta rally je najstarije i najpopularnije automobilističko natjecanje u Hrvatskoj, koje se ove godine održava i s europskim predznakom službenog FIA Rally prvenstva Srednje Europe (FIA Central European Zone) što natjecateljima nudi mogućnost napretka u više FIA sustave; Kup ili Prvenstvo Europe te konačno i Svjetsko rally prvenstvo (WRC).

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. INA Grupa broji 13.460 zaposlenih. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 445 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR
Avenija Većeslava Holjevca 10
10020 Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument