Održan koncert Tonyja Cetinskog i Magdi Rúzse u Osijeku

  • Osječani proslavili ulazak RH u EU uz nastup Tonyja Cetinskog i Magdi Rúzse
  • Publiku pozdravili potpredsjednik mađarske Vlade i gradonačelnik Grada Osijeka
  • U ponoć održan spektakularni vatromet

Zagreb, 1. srpnja- Povodom pristupanja Hrvatske Europskoj uniji, sinoć je u Osijeku na Trgu Svetog Trojstva održan koncert istaknutih hrvatskih i mađarskih pjevača, Tonyja Cetinskog i Magdi Rúzse, u organizaciji Grada Osijeka u suradnji s Veleposlanstvom Republike Mađarske u Hrvatskoj, a uz podršku Ine.

Koncert je bio otvoren za javnost, a privukao je veliki broj građana koji su uz vrhunske nastupe ovih pjevača zajedno proslavili ulazak Hrvatske u Europsku uniju, dok je u  ponoć održan spektakularan vatromet. Prisutnima su se obratili potpredsjednik mađarske Vlade, Tibor Navracsics, i gradonačelnik Grada Osijeka, Ivan Vrkić, pozdravljajući hrvatske napore na putu u EU te čestitajući svim građanima na ovom povijesnom uspjehu.

Tony Cetinski jedan je od najpopularnijih pjevača u Hrvatskoj, čija je popularnost narasla i izvan nacionalnih granica te se dokazao kao jedan od najboljih izvođača u regiji. Magdolna Rúzsa je mađarska pop pjevačica koja je osvojila nacionalno talent natjecanje 2006. godine. Također je predstavljala Mađarsku na Euroviziji 2007. godine, gdje je osvojila deveto mjesto s pjesmom „Unsubstantial Blues“.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. INA Grupa broji 13.854 zaposlenih. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 454 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR         
Avenija Većeslava Holjevca 10
10020 Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @ pr@ina.hrPriloženi dokument